Kart
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Arkadaslar hesaplara giris yapıyorum arkadas ekleyince 10 dk sonra kapanıyor.
Ozel proxyler denedim.Https olarak girdim.Cookies temizleyip yeni cookies ekledim.Yinede kapanıyor.Cozumu bulan var mı?
bekca544
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onun nedeni facebook'un botlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu kapanmalar %85 Fake bir hesap açtığınızda oluyor. Bu fake hesaba, başka bir facebook hesabına ait resimleri ( Türkler genellikle yabancı kadınlara ait fotoğrafları kullanıyorlar ) bilgisaarına indirip fake profile yüklüyorlar. Ve başlıyorlar arkadaş ekle tuşuna basmaya. Sisteme yüklediğiniz fotoğraf başka ülkede daha önce facebook sunucularına yüklendiği için facebook botları bu fotoğrafı başka isimle yüklediğini tespit ediyor. Sürekli arkadaş olarak eklediğiniz için, sizi tanımayan kişilerin arkadaşlık iptali yapıp birde spam seçeneğini işaretleyince bütün olumsuz seçeneklerin yan yana geldiğini gören facebook hesabı kapatıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben iki adet fake hesap açtım kapanmadı 10 dakikalık mail ile açıyorsanız açmayın resim eklediğinizde bir kaç adet olsun resimler fotoğraf zengin olsun birde telefon numarası ekleyin hesabınıza bunları yapmadan önce tarayıcı çerezleri silin ve gizli sekmede yapın arkadaş davetlerini hepsini onaylamayın ilk bakışta kapanmaz ondan sonra bolşans :)