-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şimdi Amazon.de zaten artık Türkiye'ye kargo gönderiyor artı vergini veriyor yani fiyatı neyse o o parayı alıyor artık vergi mergi ile uğraşmıyorsun Amazon evine kadar getiriyor eğer vergiye takılırsa zaten parayı senden altı verigiyi ödüyor geliyor eğer vergi vermeden geçirirse senden aldığı depozito ücretini sana geri ödüyor yani devlet oradan alışveriş yapmayalım diye o kadar işi uzatmasına rağmen yine karlı çıkıyorsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende satın alım yapmaktayım. Sadece meraktan sordum, yanlış anlaşılmasın :)
Amazon choice çok yardımıma koşmuştur. Özellikle fiyat performans ürünleri çok işime yaradı :)
Gümrük vermek istemediğim için hep 75$ altı sipariş veriyorum ve elimden geldiğinde kargo kutusu küçük tutmaya çalışıyorum. Bana sorarsanız Amazon hepsiburada'dan daha güvenli , tek gereken ingilizce :)
Aklıma gelmişken sorayim amazon.de 'den mi sipariş veriyorsunuz yoksa us'den mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Amazon.de bana göre biraz kazık geldi Amazon.com daha mantıklı çünkü .de tamam kargo parası almıyor ok bu güzel depozitoyu neden geri vermiyorsun .com öyle değil sana diyorki senden şu kadar fazla alıyorum bilgin olsun ne olur ne olmaz diye ürün tr girdimi sorunsuz geriye kalan bütün parayı geri yatırıyor hesaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım