Merhaba arkadaşlar,
iktisadiidari.com alan adı ile bir wordpress sitem var. Site içerisindeki makaleleri gerçekten özenerek, kitaplardan araştırarak, derslerden çıkarttığım notlar ile yazıyorum. Diğer bloglarımda uyguladığım seo stratejilerini harfiyen bu blogda da uyguluyorum. Her ne kadar yeni bir site olsa da hit sayısı çok düşük. Henüz günlük 30 tekili bile göremedim.
Google indexleri hep art sayfalarda çıkıyor. Yakaladığım bir içerik bile yok. Haliyle hit düşük ancak bu durumun temadan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Kullandığım tema easymag teması.
Düşündüğüm bir başka problem kaynağı ise bu alandaki sitelerin çok kuvvetli siteler olması. Ayrıca konularla ilgili çok fazla içerik var lakin tatmin edici makaleler yok. Bu da sıralamalarda hit yakalayamıyor olmamda bir başka problem olabilir diye düşünüyorum.
Şimdi, gerçekten kararsız kaldım. Aklımda iki seçenek var. Bir tanesi içerikleri genel içerikli siteme kaydırıp en azından makaleler hiçe gitmesin diyerek siteyi kapatmak. Ya da temayı değiştirip biraz daha sabır diyerek devam etmeyi düşünüyorum. Ancak o kadar özendiğim için kapatmak istemiyorum.
Bu konu hakkında rica etsem fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
Konuyu doğru bölüme açtığımı umuyorum. Yanlışsa düzeltmenizi rica edeceğim.
Teşekkürler.