mhmtdmr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Üniversit
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elinizde 400-500 TL Bütçeniz varsa kolayca girersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
SEO işi aylar alıyor hatta zor kelime yıllar alıyor. ana kelimeniz film tavsiyeleri ise title de dahi geçirmemişsiniz ki doğru dürüst sıralama alsın :) Alt kelimelerden hit almaya bakın, örneğin "arabalar 3 vizyon" kelimesinde 7.sayfadasınız onu nasıl 1e getiririm diye düşünmeniz gerek.
Ara sıra güncelleyin onu, yorumlar yapılsın vs Google güncel yazıları sever. Dediğim gibi sıralamada iyi yerlere gelmek uzun zaman alır, bu işe ek iş olarak bakılmasını tavsiye ediyorum. Siz elinizden gelen en iyi içeriği yapın ve unutun o siteyi başka işler ile ilgilenin grafik tasarım olur, başka bişey olur ek gelir kazandırsın yani size. neyse
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam sıralam için sitene backlinlk alman lazım tabi site yeniyse onu bilmem benim film sitesi 9 aylık ilk açtığım zamanlar film izle kelimesine girdi ilinmeyen nedenler sıralamdan çıktı şuan tekrar uğraşıyorum site sıralmaya geçmesi için 1 yıl full içerik girmen lazım yani sitenin eskimesin lazım
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Casus amacım ek gelir değil zaman geçirmek belli bi kitle yapmak tabi ileriki zamanlarda ek gelir olarak kullanabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitene hergün düzenli içerik girmeye devam et sosyal medyada özellikle Google plus hesabı oluştur ordan da Facebook gibi paylaşım yap