-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İyi akşamlar, tek bir ürünü satmayı düşündüğüm bir e ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Ancak şuana kadar sadece blog tarzı siteler ile uğraştım için bu alanda hiç bir tecrübem yok. Bu tür sitelerde ne yapılması gerekiyor, nasıl bir yol izlemeliyim, seo için neler yapmam lazım aydınlatırmısınız ?
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam isi bir bilene yaptirmaniz daha iyidir ordan burdan yapilacak yarim bilgiyle olucak is degil
hcyasavul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size onerim, tek urun oldugu icin seo arttirma sansiniz olmayacak bu nedenle ayni website uzerine blog olusturmaniz urun veya turevleri ile ilgili makaleler yazip yayinlamaniz.
hcyasavul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrica, yasi buyuk domain bulabilirseniz kacirmayin, cok buyuk bir faktor, ben yasi buyuk domain sayesinde e ticaret sitesine gunluk 500 tekil hit aliyorum.
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben sunu diyim dileyen lafi ustune alabilir hocam wp kuran cogu kisi uzman webmaster kesilmesi bi hal oluyor hele eticaret nedir nasil ilerler nelere odaklanmam gerekiyor gibi bunlari bilmeden tecrube etmeden ve danismanlik almadan zarar etmeniz yuksek insallah zarar etmezsiniz