Arkadaşlar Merhabalar.
Benim bir youtube kanalım var kanalıma bir göz gezdirir fikir verirseniz çok memnun olurum.
Kanal Linki:https://www.youtube.com/channel/UCRiJJfJvZ3r5mMHa4WnWsYg Son Video:
Youtube asla vazgeçemeyeceğim hayatımın önemli bir parçası. Çok sayıda kanal takip ediyorum. Ama anlatacak hiçbir şeyi olmayan insanların, sırf ben de video çekeyim diye youtube kanalı açmalarını çok yanlış buluyorum. Videoyu boş, anlamsız ve başarısız buldum. Seninki gibi bir sürü kanal olduğunu da biliyorum. Hatta bazıları inanılmaz abone rakamlarına sahip. Bu videoları çekip yayınlarken ne düşündüklerini hep merak etmişimdir. Sen de düşüncelerini burada bizimle paylaşırsan çok memnun olurum.
Youtube asla vazgeçemeyeceğim hayatımın önemli bir parçası. Çok sayıda kanal takip ediyorum. Ama anlatacak hiçbir şeyi olmayan insanların, sırf ben de video çekeyim diye youtube kanalı açmalarını çok yanlış buluyorum. Videoyu boş, anlamsız ve başarısız buldum. Seninki gibi bir sürü kanal olduğunu da biliyorum. Hatta bazıları inanılmaz abone rakamlarına sahip. Bu videoları çekip yayınlarken ne düşündüklerini hep merak etmişimdir. Sen de düşüncelerini burada bizimle paylaşırsan çok memnun olurum.
Benim çekme yayınlama ve yükleme yapmamdaki tek amacım"EĞLENMEK"başka hiç birşey değil.Ben bu videoları çekerken eğleniyorum. Derdimi tasamı sıkıntılarımı kısa sürede olsa kenara bırakıyorum ve bana iyi geldiğini düşünüyorum.
Kimene kardesim. İsteyen istedigi videoyu ceker. İci dolu olur veya boş. O cekerken mutlu ise gerisi yalan. Ruhi çenet hariç kaç tane bilgi iceren yerli kanal var sanki. Onun kopyasi 500 kanal vardir.....Guzel olmus kardesim sen nasil egleniyorsan oyle devam et.