-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar LYS sonuçları açıklandı. MF-4 te 19.000 deyim ve kafamda sorular var.
Agü bilgisayar zor gibi ama Hacettepe Bilgisayar gelir büyük ihtimalle.
Agü'nün de Elektrik-Elektronik Mühendisliği gelebilir.
Bunlar olmassa Mimarlık, Diyetisyenlik veya Eczacılık düşünüyorum.
Üniversiteler ve bölümler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Bilgisayar mühendisliği ile diyetisyenlik ne kadar uç noktalarda farkındasınız değil mi?
Not ortalaması, üniversite ismi falan bunlar emin ol eğitim sisteminin öğrencilere dayattığı saçma sapan değerler. İş hayatına atılınca yaptığın projelere, başarılara bakar insanlar. Unutma seçimin ömür boyu o mesleği yapmanı sağlayacak çok önemli bir karar ve benim tavsiyem hangi mesleğe ilgin varsa ne ile mutlu olacaksan onu tercih etmen yönünde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hacettepe Bilgisayar gelir büyük ihtimalle.
Agü'nün de Elektrik-Elektronik Mühendisliği gelebilir.
Bunlar olmassa Mimarlık, Diyetisyenlik veya Eczacılık düşünüyorum.
Geçmiş olsun hocam. Koca bir geleceği kararsızlıkla çöpe atmak üzeresiniz. Rastgele seçin birisini. Sabah 9 akşam 5 gider 4-5 bin lira da para kazanır, yaşar, sonra da hepimiz gibi göçer gidersiniz bu Dünya'dan. Bu Dünya, tutkularının, hayallerinin peşinden koşan idealist insanların Dünya'sı, sizler sadece misafirsiniz. Tm'de ilk 50 ye girip Tarih bölümünü tercih eden bir arkadaşım vardı. Tutkusunun peşinden koşan gerçek bir cesur. Ne diyelim. Ölen hayallerinize rahmet dileyelim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hayatımda yaptığım yanlış bir tercih beni mahfetti halen acısını çekiyorum. Saydıklarınızın bir biri ile pek alakası yok buda herhangi bir hayalinizin idealinizin olmadığı anlamına geliyor. Tek bir şey diyebileceğim bu konu hakkında neyi seviyorsanız onu yapın işini tutku ile yapan kazanır ve mutlu olur. Tebrikler bu arada başarınızdan dolayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hacettepe Bilgisayar sonrasında Mimarlık
WebTa
Tengri Biz Menen!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üniversite adlarını,şehirlerini bir kenara bırakıp. Nerede mutlu olacaksın bir onu düşün. Hangi meslek seni temsil eder. Hangi mesleğe sabah kalktığında ulan yine gidiyoruz şu işe demeden işinizi severek gidersiniz. Bunlar sizin geleceğinizi belirler. İşinizi severseniz her yerde yükselirsiniz.