-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
popüler sayfalarımın çoğu pr 3 olmuş bu arada,bir çok sayfam pr1-2 arasında değer almış.
cografyahane.com
http
cokkisiselbisey
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özgun ıcerıklı bır sıte tum sayfaları pr3 :) teknoloji sitesi , blog sıtemde anasayfa harıc tum yazı ve sayfaları pr1 pr2 pr3
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
geçen pr güncellemesinde bir sitem sadece hurlist ten aldığım backlinkle pr 4 olmuş tu site bomboş olduğu halde pr 4 olmuştu çok şaşırmıştım bence artık pr için backlink olayı en azından eskisi kadar önemli değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Gazeteci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni PR dalgası herkese hayırlı olsun. 3 yıllık bir sitenin sahibiyim. Haber sitesi olunca malum tek kaynaklar ajanslar. Her haber sitesi gibi özgün başlıklar vermeye çogu haberi değiştirmeye çalışsak ta yazarlarımız dışında özgün makale içerik yok. Google'ın PR dağıtımı sırasında haber siteleri bu konuda kafa yoran arkadaşlar için iyi bir kaynak bence. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4. PHP yazılım kullanıyorum, sitenin alan adı süresini mümkün oludğu kadar uzatıyorum, ancak 3 yıllık bir site sonuçta. 4'e razı oldum. Ancak burada çoğu arkadaşın ısrarla belirttiği gibi üç aylık siteye PR 6 geldiğini duyunca ki doğru olduğunu kabul etmek durumundayım açıkça google yoğun emek ve içerik üreten siteleri çok fazla ziyaretçileri olmasına rağmen tabirimi hoşgörün "Keriz" yerine koyuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
bilginu
Seo, php, html, marketing professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo, php, html, marketing professional
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kendi pr 3 sitemden link verdm 15 gunluk boş siteye pr2 oldu. Etkisi var yani.