wPunch adlı üyeden alıntı
güzel düşünce radyorhyme'ın yapmış olduğu gibi birşey olmuş türünü falan da seçebilsek daha iyi olabilir aslında hatta ileride geliştirilip şarkıcıyı da seçerbilirsek çoook daha iyi olabilir düşüncesindeyim :)
Sistemi o yüzden wordpress alt yapısı kullanmadan kendim sıfırdan yazdım..Bir çok geliştirme yapmayı düşünüyoruz..Özellikle güne özgü radyo sistemi tarzında şarkılar,yöresel oyun havalarından tutunda binlerce farklı tarzda müziği farklı moodlarda toplayıp güzel bir sistem oluşturmayı düşünüyoruz..
Evet dediğiniz gibi bir çok sitede mood özelliği var ama hepsi yabancı alt yapılı siteler olduğundan bu yörenin,bu topraklar üzerinde yaşıyan insanların mood yani ruh hallerini düşünmeleri zordur..En basitinden grooveshark da radio özelliği mevcut ama türkü dinlerken başka şarkıya geçiyor..Yada rock dinlerken başka bir şarkıya..Yani bunu sistemin değil insanların yapması gerekiyor diye düşündüm :)
Teşekkür ederim..Türkü mooduna şarkıları ben eklemeye başlıycam..Şu an 6-7 tane deneme amacıyla şarkı ekledik ..
Teşekkür ederim.
sanalzade adlı üyeden alıntı
Benzer siteler varmı bilmiyorum ama, tuttum ben bu sistemi, oraya bi isyan modu ekleyin lütfen
Edit : Türkü Moda Fena! of of of...
İsyan moodu olabilir aslında.
Eyvallah kanka..Bu arada sistemi yazarken atlayıp,kafayı yedirten hatada "tırnak işaretini" hatırlattığın için tekrar teşekkürler :)
Ses ayarı vardı kaldırmıştım playerda..Tekrar psd olarak player çizip entegre ederken koyarım yerine.
Nonloser adlı üyeden alıntı
Neden ses gelmiyor laaa diye okşayacaktım ki mozillanın sesini kısmış olduğumu hatırladım :) Eline sağlık beyaz temiz olmuş.. benle burak için editörlük istiyorum kendimize göre bir liste oluşturmamız lazım :D
Ancak moodlar arası geçiş yok. :eek:
Paneli yazıyım kanka veririm size moodatörlük. :) Moodlar arası geçiş için yukarıya ana sayfa butonu filan ekledim.
Sinan adlı üyeden alıntı
Mesela Rock modunu seçtim. Modu seçtikten sonra modu değiştirmek isteğimde anasayfaya dönmem gerekiyor. Ne anasayfaya dönen bir buton nede mod değiştirme yeri yok. Bunu ekle süper olur.
Ekledim onları :)
Teşekkür ederim arkadaşlar :)