-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ben bilgisayar konusunda çok yetenekliyim herhangi bir programı çok kısa sürede kavrayabiliyorum bilgisayar sorunları bilgisayar donanımındanda anlarım css ve html bilgimde var lise terkim bana uygun işler varmı yani diploma değilde şu işin sertifikasını al hemen başla dediğiniz bir iş varmı önerilerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
O işler öyle olmuyor malesef. Sertifikalar %100 iş garantisi demek değildir. Şöyle diyim ünivden dereceyle mezun olan arkadaşım bile iş bulmakta zorlandı. Hatta firmalara şöyle diyordu. Maaş istemiyorum yol + yemek işi öğreneyim yeter. Sizde iş bulmak istiyorsanız ya işe girmeden kendinizi geliştirmeniz lazım ya da sizi geliştirebilecek bir şirket bulmanız gereklidir. Şayet sizi eğitecek bir şirket bulursanız sakın maaşı kafanıza takmayın ne verirlerse kabul edin işi öğrenince başka yere geçersiniz ve ya şirkette kalıp iyileştirme istersiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim meselem işi öğrenip öğrenmemek veya iş varmı yokmu değil meselem hangi meslekler var bunu öğrenmek istiyorum üniversite gerekmeyen ne meslekler var
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İş garantili sertifika veren firmalar var, kendileri biraz tuzlu oluyor ancak iş garantileri var. Ancak sizin durumunuzda ne olur bilemiyorum. Bilge adam'ı araştırabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim isteğim ömürlük bir iş değil hedefim olan 20 bini toplayana dek geçici ve rahat bir işte çalışmak zaten öyle 3 bin 5 bin maaş istediğimde yok adobe programlarını kullanabiliyorum office programlarımı kullanabiliyorum ve birkaç video programlarını kullanabiliyorum ona göre geçici bir meslek benim olayım 20 bini toplamak
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
öncelikle uslup'unu düzeltmeni öneririm adobe vs bilebilirsin ama bir bildiğini kanıtlayan belgeler var bunlarıda firmalar istiyor. Yani sözde olucak iş olmuyor bu anlatabildim mi demek istediğimi sen maaş konusunda çok istemiyorsun ama firmalar işine yarıcak elemanı arıyor hayat böyle sert konuştuysam affola.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya bu foruma ne zaman soru sorsam hep pişman oluyorum normal bir soru sordum sadece 1–2 kişi cevap verdi diğerleri hep laf kalabalığı üslubunu düzelt nedemek ya bu nasıl bir ithamdır soru net belli lütfen saptırmayın sertifika ile yapılacak bilgisayar işleri nelerdir lütfen bilen biri yazsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Universitelerde sosyal medya uzmanlığı (hesap yönetimi) bolumu yok ps programini ve yaninda yardımci 2 program bilseniz yeterli (ornek pepsinin instagram hesabini yöneteceksin paylasimi felan özgün hazirlayip aticaksin) unide bölümü olmadigi icin sirketler sertifikasi olanlardan calisan aliyor ve maaslari gayet iyi (google demeyi bilmeyen paintle yapilcak capsler yapan 1750 + 450 yemek felan aliyor) yaptigi is gunde 10 caps yapip paylaşmak
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkürler kardeşim önerini düşünecem dediğin işi şuan kendi çapımda eğlencesine yapıyorum zaten beğeniliyor da