lostyazilim
tr.link

haber.com hakkında

14 Mesajlar 1.300 Okunma
lstbozum
tr.link

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

Roycolt adlı üyeden alıntı

Domain soyadı Haber olan Alman bir şahısa aitti geçen seneye kadar. Kendisi tam emin değilim ancak 2006 veya 2007'de öldüğü için uzun süredir ailesi onun hatırası için siteye biyografisi ve 1 adet resmini koyup elinde tutuyordu. Satıldığını yeni gördüm.

çok teklif gittiğini ama vermediğini de söylüyorlardı. acaba düşmüşmü yoksa transfer mi yapmışlar çok merak ettim şuan

wmaraci
reklam

bilgimarketnet bilgimarketnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 271 / 124
  • Ticaret 9, (%100)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

bilgimarketnet tema 200tl tutarında bedava değil.

bir çok kişi domain satış fiyatı 1m dolar = tl gibi bir fiyat biçilen domaine bence olmamış

SeoDaddy adlı üyeden alıntı

HeroTürk de onu söylüyor zaten. Domaini öldürmüşler. Yorum yapmak için yorum yapılıyormuş gibi geliyor bazen. Konu sahibinin ne demek istediğine bir daha bakabilirsiniz.

Öncelikle yorum yapmak için yorum yapmış olsam 2014'ten bu yana beklemezdim diye düşünüyorum.
İkinci olarak ben diyorum ki alan adını satabilir ama bana göre site güzel adam paraya önem vermiyor diyorum HeroTürk ise site öldürülmüyor mu bu tema ne diyor farklı şeyler söylüyoruz. Siz ne demek istediğime daha dikkatli bakabilirsiniz.

ayan1907 ayan1907 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Hizmetleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 731
  • Beğeniler 155 / 126
  • Ticaret 111, (%99)
sanırım adam tüm parayı alan adına yatırmış :D her şey alan adıyla olmadığının kanıtı olur bu

altaybilgin altaybilgin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 105 / 148
  • Ticaret 0, (%0)
böyle bir domaine en az 4-5M yatırım yapıp, dev bir editör yazılım tasarım ekibi kuracaksın. yoksa haberciliğin anlamı yok. gidipte bu saatten sonra haberler - ensonhaber gibi siteler kurmanın bana göre minimum maliyeti bu.

Bende yukarıda bir arkadaşının dediği gibi siteyi satmak istediğinden açmıştır diye düşünüyorum. zaten tüm whois bilgileri açık, telefon falanda yazıyor.

eğer amaç domaini satmaksa doğru yapmış, bak hemen webmaster konularında başlık açıldı bile :)

aramızda biri arayıp sorsada fiyatını şuraya yazsa, sevaba girse :D

Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al