Sözlük tanıtımı ne fayda sağlar?
✦ Projeniz sunduğunuz hizmet, ürünleriniz daha çok kişi tarafından bilinir hale gelir.
✦ İlgili anahtar kelimelerde tüm arama motorları üzerinde gözle görülür yükseliş yakalarsınız.
✦ Projenizin, firmanızın, ürününüzün güvenilirliği artar.
✦ Potansiyel müşteriler sayesinde yeni siparişler ve telefon aramaları alırsınız. Bu da kısaca kazancınızın artması manasına gelir.
✦ Güçlü backlink kazanırsınız.
✦ Marka değeriniz artar.
✦ Site arama motoru indexleme hızınız artar.
✦ Web sitenizin organik ziyaretçi sayısı artar.
Nasıl Tanıtım Yapılacak?
Ekşi Sözlük kuralları gereği açıkça reklam yapmak yasaktır. Bu nedenle sitenize özel bir başlık açmıyorum ancak başlık altında siteniz hakkında derli toplu bilgi verebilecek bir entry giriyorum. Entry isterseniz benim tarafımdan yazılabilir isterseniz kendiniz de gönderebilirsiniz. Bazı arkadaşlar şikayette bulunduğu için örnek çalışma gönderemiyorum istemeyiniz. Entryler birisi şikayet etmediği sürece en az 6 ay yayında kalır. Çalışma için önce mesaj atıp sitenizin adresini ve hangi başlık altında bir yazı istediğinizi belirtin. Uygun görürsem hesap numaramı göndereceğim ve ücret hesabıma geçtikten sonra entry'niz girilip size bağlantı adresi gönderilecektir. Kafanıza takılan diğer sorular varsa mesaj yazabilirsiniz.
Fiyat - Ödeme ve İletişim
Fiyat 15 TL'dir. Ödeme sadece Garanti Bankası havale/eft olabilir. Önce ödeme alınır sonra entry girilir ve size link verilir. Skype kullanmıyorum.
İş Alımı Açıktır