-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, Vatancomputer'dan iki buçuk ay kadar önce bir bilgisayar aldım. İlk aldığım zamanlarda CS:GO'da 120 civarı FPS alırken şu anda nedenini bilmediğim bir şeyden dolayı 60 civarı FPS alıyorum. Bunun üzerine garanti servisine gönderdim donanımsal sorun yok, yazılımsal dediler ve format atmak istediler ama ben izin vermedim çünkü içerisinde bir dünya oyun ve önemli dosyalar var. Bilgisayarda ısınma sorunu da yok. Her şey güncel. Sorun neyden kaynaklıdır? :confused:
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
V-sync özelliğini falan mı aktif ettin acaba? Oyun ayarlarında bir değişiklik yaptın mı? Dikey eşitleme olarak da geçiyor olabilir. Bu özellik fps yi sabit bir değerde tutar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok, ona da bakmıştım, onunla alakalı değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1.XBOX kaldırın (Bendede aynı şey oldu ve cözümü budur arkaştırın zaten anlarsınız Google XBOX Unstall Windows 10 diye aratın.)
2.Laptop ise Nvdia denetim masasından ekran kartınızı aktif ediniz bazen yazılımlar ve güncellemeler kapata biliyor.
3.Windows 10 bazı güncellemeleride aynı şekilde bunlara neden oluyor tek care formattır.
4.Güç tasarruf modları ve işlemci çalışma frekanslarını kontrol ediniz güç denetim masasından eski pc'de kendisi değiştire biliyordu. :) bunları kontrol ediniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim aradığım şey bu değil. Öncesinde ben 120 FPS alıyordum şu anda 60 alıyorum. Ben sadece eski performansı istiyorum. Bir şey ellemedim ayarlarda filan, durduk yere FPSim düştü. Ve bu sadece CS:GOda olmadı, oynadığım her oyunda oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cpu kullanımı, disk kullanımı, belkek kullanımı stabil mi %100 ise bir sorun vardır, ekran karti driver guncel mi degilse güncelle ve ayarlari fabrika ayarina çekip deneye bilirsin, steam oyunlarini yedekleye bilirsin eger format atmaya karar verirsen, bi de defender ile bi virus taramasi yapa bilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bilgisayar ekran kartını güncellediyse ayarlardan geri yükle. Aynısı başıma geldi belki seninkide öyle olmuştur
mhmtdmr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Üniversit
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zamanla oyunlar güncelleniyor tabiki bilgisayarımda 300 fps alıyordum şu aralar 250 fps alıyorum.