WhoCaress
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Adsense'nin bulunduğu siteye pop-up eklenmiyordu galiba hocam ban riski vardı diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ban riski var diyorsunuzda bazı diğer sitelerin eklediğini görüyorum. Onları raporlamama rağmen adsense kılını bile kıpırdatmadı. En son 2 ay önce rapor ettim ve ettiğim site hala aynı şeyi yapmakta adsense ipine takmıyor yani
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamları popup olarak göstermek yasak. Ancak mail aboneliği gibi şeyler için popup ekleyebiliyoruz. Sıkıntı çıkmıyor. Bildiğim kadarıyla yazıda 3 sınır diye bunu belirtmiş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
dost1313 Bu kuralları çiğneyenler yüzünden WmAracı üzerinde yüzlerce Adsense Reddetti,Adsense kabul etmiyor,Adsense alamıyorum,Adsense almak için yardım gibi konular görüyoruz.Google ihlal bildiri formunu oraya öyle dursun diye koymamış.Milyonlarca yayıncı olan bir reklam ağının sağlığı için bence ihlal görüldüğünde bildirmek daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
dost1313 Genel olarak konuşmuştum.Arkadaşın durumunda ihlal söz konusu değil.Bir web sitesinde mail aboneliği tanıtım gibi amaçlar ile sayfada en fazla 3 adet pop-up bulunabilir ancak bu pop-up'lar içerisinE AdSense reklamları eklemek yasaktır.
Fizello - Inspired by Colors