fizz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar sormak istediğim soru mesela diyelimki ben film veyada daha farklı bir alanda bir domain alacağım alacağım firmada godady diyelim. Hostingide godady'den belirledik diyelim. Kendi kredi kartım ile alan adını ve hostingi aldık diyelim. İlerleyen zamanlarda olduda siteye bir telif veyada farklı bir yasal uyarı veyada siteye dava açmaları adına godady ile iletişime geçtikleri zaman benim bilgilerimi isteseler godady firması benim kredi kartı bilgilerimden adımı soyadımı ws herşeyimi verebilirmi ? Bu konu hakkında açıklık getirirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hacom sadece kredi kartı değil gerekli mahkeme kararı olduğu sürece IP adresiniz Tc kimliğiniz e-posta adresiniz ve e-postaya yiriş yapılan IP adresleri gibi birçok bilgiyi verirler. Ama korkmayın film sitelerinde telof yerseniz bile genelde bu tarz sorunlar çıkmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
fizz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anladım hocam ben sadece örnek verdim film sitesi olarak. Sadece film değil adult içerikler +18 veyada daha farklı bir şekilde site açmak için ne tür şeyler uygulamamız lazım bi fikrim yok açıkca açan kişiler nasıl bir yol izliyor veyada neden hiç biri defalarca uyarılmalarına rağmen kapatıp gitmiyor ? sonuçta illaki herkesin bilgileri mevcut istediği kadar gizliliğini korusun ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın da dediği gibi sadece Mahkeme kararı olduğu sürece tüm bilgileriniz verilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**