Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
SSL 1 yıllık ücretsiz, daha sonra ücretli oluyor. Açıkçası ben wordpress hosting yerine linux hosting kullanıyorum. Çok farkı yok. Arama motoru optimizasyonunu siz de yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo Destekcisi
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
59, (%100)
godadgy den domainden başka bir şey almanı tavsiye etmiyorum. hostingini ve wordpress hosting hizmetlerini kullandım her 2 side işe yaramaz çok hantal çok yavaşlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba,
Amerikada yaşamıyorsanız ve internet sitenizin kitlesi genel olarak Amerika'da değilse GoDaddy hosting almanızı önermiyorum. Sunucuları yurt dışında barınıyor dolayısıyla kullanıcılarınız Türkiye kullanıcıları olacaksa Türkiye lokasyonlu sunucuda açılmış bir hosting paketi almanızı önermekteyim. Veridyen, turhost ve güzel hosting Türkiye de bulunan en iyi hosting firmalarındandır, bunlardan birisi oldukça işinizi görecektir. Ayrıca GoDaddy arama motoru optimizasyonu paketi sadece göz boyamaktan başka bir şey değil desem doğru demiş olurum, harici olarak bir işe yaramıyor. Veridyen ücretsiz olarak tüm sitelerinize SSL veriyor. :)
uguracar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Godaddy'nin hostingini pek önermem. Kendi web sitemin hostingi nexsoftta barınıyor. İsterseniz orası ile bir görüşün fiyatları falan uygun.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Yurt dışı bir site olacaksa Godaddy sorun çıkartmıyor. Ben 6 aydır kullanıyorum 1 kez kesinti olmadı.