chezz
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gazetecilik, editörlük
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hosting firmana ticket aç, yedeği yüklemesini iste. Onlar sorunsuz yükler. Veya kullandığınız sunucu haftalık yedek yapıyorsa, en son yedeği yüklenmesini isteyebilirsiniz (yedek tarihli veriler mevcut olur. Sonraki tarihli veriler kaybolur bilginize)
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim dostlarım. Almanya merkezli 1und1 şirketiyle iletişime geçtim. En fazla 3 gün geriye gidebileceklerini söylediler. 70 € ücret karşılığında halledeceklerini söylediler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Paramı talep ediyorlar birde. Bu nasıl bir çıkarcılıktır arkadaş? Geçmiş olsun.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
php sürümünüzü değiştirin mysql server sürümü uyumsuzluğu diyor php modülünü derleyebiliyorsunuz hosting sağlayıcınız izin veriyorsa multi php editör gibi .
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yolla bana kardeș birde ben bakim.
info@webkartali.com
Ücretsiz Web Uygulamalar, Scriptler www.webkartali.com 'da..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlarda çalışan kısımlarda varÇalışmayan kısım çok / Bozuk KısımBoş olan data / bir kısımı dolu ama ürün falan yok.
Data'yı açmış olduğum bir veritabanına alıyorum fakat veri yok içinde haliyle :( Üzgünüm kardeş, geçmiş olsun.
Yedekleri sen firmadan almaya bak..
Ücretsiz Web Uygulamalar, Scriptler www.webkartali.com 'da..
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün 1und1'tan dump dosyası geldi. Şu anda geri yüklemekle meşgulüm. Sanırım siteyi kurtardık.
Ancak sonraları da başka sitelerde bu tip hataları önlemek adına soruyorum. Benim aldığım hasarlı veritabanı yedeği 4MB idi. Tabii hasarlı ve yarısı boş olduğu için bu kadar küçüldüğünü varsayabiliriz. 1und1'tan bana gönderilen yedek dosyası 50MB'in üstünde.
Ben MySQL yedeğini alırken, normal şekilde gzip olarak almama rağmen, hasarlı olarak yüklenmesinin sebebi ne olabilir ? Hasarlı mı yüklendi, yoksa sağlam mı yüklendi ? Nasıl emin olabiliriz ? Ya da nasıl kontrol edebiliriz ?
Aynı host paketi içerisinde 10 taneden fazla sitemiz var. Yıllardır bu işin içindeyim, böyle bir arıza durumunu ilk kez yaşadım ! Uzman arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
matador32 Almış olduğunuz veritabanı sağlam olup hasarlı olarak yüklenmedi.Alınan dosya eksik yanlış yada bozuk alınarak hasarlı olduğu için hasarlı olarak yüklendi.Bundan sonra veritabanı yedeğinizi localhost üzerine MySQL Dumper kurarak alabilir ve aldığınız yedeği yerel bilgisayarınız üzerinde çalışan veritabanı sunucusuna import ederek yerel web siteniz üzerinden sorun oluğ olmadığını test edebilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors