lostyazilim
tr.link

Site hakkında görüş ve önerileriz?

3 Mesajlar 662 Okunma
acebozum
tr.link

TuayPortal TuayPortal Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 31.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Belli Olacak
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, öncelikle durumumu izah edeyim size bana ona göre yol gösterin ona göre yorum yapın. Arkadaşlar normalde mesleğim var kendimce dişe dokunur parada kazanıyorum hani mesleğimi ilerletip ciddi seviyelerede ulaştırma şansımda var ve o potansiyelide görüyorum yani kısacası siteyle falan uğraşıp para kazanayım derdinde olacak biri değilim en fazla hobi olarak yapar vakit geçirirdim. Bu site işleri hakkında yıllar önce ufak ufak bilgiler edinmiştim hobi olarak yapıyordum o zamanlar yaşım 30 bu arada, bu aralar bir çıkmaza düştüm düştüğüm çıkmaz ise sevdiğim kişinin rahatsızlığı evlenmeyi düşünüyorum ama evlendiğim zaman şuanki işimi sürdürme şansım yok, kız arkadaşımın frederik ataksisi rahatsızlığı var yani denge problemi ayakta duramıyor kişisel ihtiyaçlarını gideremiyor, hal böyle olunca ben ne yaparı ne yaparımda hem evime gelir sağlar hemde eşime bakabilirim derken bu hobi olarak takıldığım ama aslında çok anlamadığım site işi geldi dedim şuna bakayım uğraştım didindim bilgimi geliştirdim sordum nette cevaplar aradım falan derken bu siteyi açtım çok az bilgi sahibi biri olarakda çok emek verdim tema ne kadar hazır temada olsa eksikleri ve hataları çok olduğu için beni baya baya yordu bunun büyük sebebide tabi bilgi eksikliği neyse siteyi açtım google adsensemede başvurdum onuda aldım reklamları yerleştirdim. Şimdi sorum ben bu siteye canla başla emek verir ve bir miktarda para dökersem bu site yürürmü bana görüşlerinizi söylerseniz sevinirim neler yapmam lazım ne gibi yollar izlemem gerektiği hakkında bana bilgiler verirseniz çok mutlu olurum bu konuya ayrı bir özen gösterir iseniz beni fazlası ile mutlu etmiş olursunuz.

Siteden beklediğim gelirde öyle afaki bir gelir değil bu arada 3 4 bin arası evi döndürecek kadar.

Site linki

https://tuayportal.com

Benim gördüğüm eksikler şu şekilde

İçerik eksikliği

Bileşen alanları düzenlemesi bunu kategorilerde konular eklendikce yapacağım

cdn hizmeti

bunların dışında bana önerebileceğiniz neler var burası olmamış şöyle birşey ekle şunu yaparsan başarılı olursun gibi?

wmaraci
reklam

abdullahs abdullahs Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 4 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
sitenizde bir eksiklik göremedim gayet güzel bir içerik sitesi. fakat sitenizdeki yazılar ne kadar çok tutar onu bilemiyorum. çünkü ne kadar çok emek verirseniz verin, tutması zaman alabilir. ayrıca tutması için elimden geleni yapabilirim sakıncası olmasa. içerik yardımı yapabilirim. ilgi çekici içerikler eklemek her zaman önemlidir. bu arada başarılar dilerim.

TuayPortal TuayPortal Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 31.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Belli Olacak
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)
abdullahs Üstadım görüşünüzü dikkate aldığımdan emin olabilirsiniz. Pm attım bu arada.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al