-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Arkadaşlar aklımda 3 proje var şuanda..1. blogger 2.youtube 3.andorid uygulama..
Arkadaşlar uygulamamı kendim yapıyorum ve 1 ay içinde hazır olmasını diliyorum..Şimdi ben web tasarım mezunuyum.Sizce blog ve youtube ve uygulamalar sayesinde hayatımı geçirebilirmiyim ? Uygulama tek bir uygulama olmuyacak zaten senede 2 uygulama çıkartırım diye düşünüyorum daha yapmak istediğim çok şeyler var.
Sizce bu reklam gelirleriyle bir hayat geçermi ? Yani açıkcası parasız 5 kuruşsuz kalmak istemiyorum.Ama hayalimde pilotluk tu onun için deneyimmi ? Yoksa böyle gelirler ile hayatımı kazanabilirmiyim ? Çok yüksek mevlalar beklemiyorum ancak 1 ev 1 araba aldırabilirmi ileride bana ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Aslında hocam iyi para kazanan kişiler var yani tutturma imkanımız olmazmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir şeyler üretmek kadar onu pazarlamakta önemli bir etkendir hocam ve sanırım sizin Türkçe imla kurallarına çalışmanız lazım birazda , yazınızda çok yanlış var :S
İlerde ofis açıp ekip arkadaşları vs. işleri büyültüp kendi işinizi kurabilirsiniz bence neden olmasın hem artık yeni iş sektörleri üreten kazanıyor.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Hocam yok şuanda çok rahatsız bir şekilde yazıyorum inanın bu tarz yazı yazmıyorum :) İş yeri açma belgem var zaten,seo çalışması olsun pazarlama olsun her konuda eğitimim var.Bu konuda pek problem yaşayacagımı sanmıyorum. TEşekkür ederim yorumun için.