uguracar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. İnstagramda paylaştığım hikayelerime link eklemek istiyorum. Araştırdım ancak hiç bir şekilde cevap bulamadım. İnstagram ile iletişime geçmeye çalıştım ancak attığım hiç bir maile cevap alamadım. Bunun için belirli şartlar var mı ? Varsa neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
uguracar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hesabım doğrulanmış değil ancak işletme hesabı.
salihdk
Hayata Gülümse :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende geçenler de bir hesabımı işletme hesabına geçirdim. Sayfa 10k olduğunda kendiliğinden açıldı. herhalde belli bir süre sonunda açıyor. Hesabın doğrulanmış olmasına gerek yok.
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ilk öncelikle merhaba bu sorunu herkes araştırıyor ancak Instagram blogunu takip ederseniz yeterli bilgi bulabilirsiniz neyse direkt şöyle özetiyim Instagram ilk başta sadece onaylanmış hesaplara veriyordu ancak bu sorun iki ay önce değişti ve 10k takipçisi olan her hesap işletme veya işletmesiz tüm hesaplar link verebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İnstagram yardım formunda şuanda bu açıklama mevcut.
"Hikayenize bağlantı ekleme özelliği şu anda test aşamasındadır. Şu anda, sadece doğrulanmış hesaplar hikayelerine bağlantı ekleyebilir.
Hikayenize bir bağlantı eklediğinizde, insanlar uygulamanın içinde bağlantıyı görüntülemek için ekranın alt kısmındakiDevamını Gör seçeneğine dokunabilir."
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
benim şu anda bir hesabımda link ekleme özelliği mevcut. fakat herhangi bir onayım yok. bi yabancı forumda "gizli onaylı" diye bir şey okumuştum, şöyle çalışıyordu anladığım kadarıyla; hesap takibe takip biçimde değil de, hayran kitlesi olarak büyümüş olması gerekiyor, görüntülemelerin ortalama yüzde kırkı etkileşim olarak geri dönmesi gerekiyor. Ayrıca kaydetme, diğer sosyal medyalarda paylaşma gibi eylemleri de yapması gerekiyormuş takipçilerin.
Benim hesap da işletme hesabı, yol tarifi direk istanbulu veriyor, başka iletişim aracı yok. Yabancı kaynakta bahsedilen etkileşim de kolay geliyor bu yüzden "gizli onaylı" gibi bir kategoriye girmiş olabilirim.
zaten birkaç hafta sonra tüm kullanıcılara açılacak. açıldığında bol bol link verin link başına ortalama 100-200 okunma geliyor 10 bin takipçili bi hesapta :D