-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar,
News kayıtlı bir haber sitemiz var. Sitemizin webmaster tools üzerinden tarama hatalarını kontrol ettiğimde aşağıda yer alan hatalar olduğunu gördüm. Bunlar news "çok okunanlar" veya "trends" gibi alanlarda etkisi varmı merak ediyorum.
Hata ekranları
Genel olarak iyi bir yazım dili kullanmaya çalışıyoruz. Sitemizde profesyonel diyebileceğim 2 editör mevcut. Bu sorunun girilen içerik ile mi alakalı olduğunu anlamak ve sıralamada ne tür faktörü var bilmek istiyorum.
Benzer bir olayı yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim
Frolic Wordpress Oyun Teması Yayında!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Lavrov'un sözleri trumpı çıldırtacak makalenizde 100 kelime felan var en azından bi 300 yazarsanız veya yazdırırsanız makale tam değil demez diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı haber siteleri ajanslardan düşen kısa metinli içerikler için tekrar şablonu kullanıyor.
Başlık, kısa açıklama (nerdeyse haberin kendisi) ve sonra haber. Bazen 2-3 satır olan kısa açıklamayı asıl metnin ilk 2 paragrafından bir kaç kelime değiştirerek kullanıyorlar.
Daha fazla içerik olmayınca editör de nasıl uzatacağını şaşırır. Bunun yanı sıra haberin altına
"bu haberde geçen bağlantılı etiketlerden benzer haberleri okuyabilirsiniz" gibi bir uyarıyla etiketleri sıralayın. Bu da bir nebze içeriği uzatır ve nitelik kazandırır. Yoksa her haber 300 kelimeyi geçmeyebilir.