lostyazilim
tr.link

Bu Sorunun Hakkında Bilgisi Olan?

3 Mesajlar 767 Okunma
lstbozum
tr.link

byaslan byaslan Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 7, (%100)
Merhabalar,

News kayıtlı bir haber sitemiz var. Sitemizin webmaster tools üzerinden tarama hatalarını kontrol ettiğimde aşağıda yer alan hatalar olduğunu gördüm. Bunlar news "çok okunanlar" veya "trends" gibi alanlarda etkisi varmı merak ediyorum.

Hata ekranları

Genel olarak iyi bir yazım dili kullanmaya çalışıyoruz. Sitemizde profesyonel diyebileceğim 2 editör mevcut. Bu sorunun girilen içerik ile mi alakalı olduğunu anlamak ve sıralamada ne tür faktörü var bilmek istiyorum.

Benzer bir olayı yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim

Frolic Wordpress Oyun Teması Yayında!
wmaraci
reklam

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Lavrov'un sözleri trumpı çıldırtacak makalenizde 100 kelime felan var en azından bi 300 yazarsanız veya yazdırırsanız makale tam değil demez diye düşünüyorum.

smartit smartit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Bazı haber siteleri ajanslardan düşen kısa metinli içerikler için tekrar şablonu kullanıyor.
Başlık, kısa açıklama (nerdeyse haberin kendisi) ve sonra haber. Bazen 2-3 satır olan kısa açıklamayı asıl metnin ilk 2 paragrafından bir kaç kelime değiştirerek kullanıyorlar.

Daha fazla içerik olmayınca editör de nasıl uzatacağını şaşırır. Bunun yanı sıra haberin altına

"bu haberde geçen bağlantılı etiketlerden benzer haberleri okuyabilirsiniz" gibi bir uyarıyla etiketleri sıralayın. Bu da bir nebze içeriği uzatır ve nitelik kazandırır. Yoksa her haber 300 kelimeyi geçmeyebilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al