-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Konudışı: Sene 2006 ne alırsan bir milyoncudan 3'lü piriz almışım. Eve geldim 2. prizi taktığımda sigorta atıyor. Açtık baktık devreler arasında temas var şase yapıyor ve sigorta attırıyor. Götürdüm dükkana aldığım kızı buldum durumu izah ettim. Verdiği cevabı unutamam "O zaman sizde 2. prizi takmayın 1 tanesini kullanın" :) Zaten 1 adet olan prizi çoğaltmak için bunu almıştım doğal olarak bu cevap karşısında yıkılmamak elde değildi ama iade mi yaptım o günden beride reklam olmasın ama herkes bilir en pahalı markadan şaşmıyorum.
Soruya gelirsek uzman değilim ama ben benzer durumda hususi kablo döndürdüm kanal ile ayrı prizden aldım makinenin birini. Çok yüklenmemek lazım aynı hatta.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Doğru değil. Malzeme kalitesi düşükse ısınır,erir, şase yapar, kısa devre yapar, tesisata kadar yolu var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kendimden örnek vereyim. Bilgisyarı, derin donduruuc ve yuvarlak ocak fırını ücu birlikte açıldı. Bilgisyar kısa devre yaptı anakartta sorun cikmadi ama güçte powerda sıkıntılar yaşıyorum. Kasanın fişini başka prize taksam bozuluyor çalışmıyor. Calistarmam icin anakarti bastan kuruyorum resmen. Sonunda guttim hepsi için ayrı ayrı priz aldım. Sizde oyle riske atmayin elektrik kesintisinde hepsi bozulabilir.
Saglikacakla kalın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Çamaşır makinesi dışında öyle aman aman akım çekecek cihaz olmadığı için sıkıntı olmaz. Ama yine de çamaşır makinesini başka bir yerden beslemen daha iyi olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.