Selamun Aleyküm arkadaşlar nisan ayında android uygulamalarım için Admod hesap açmıştım . Birtanede web sitem vardı onun içinde açmış olduğum admod hesabıma adsense başvurusuda yaptım 2 hafa bekledim herhangi bir cevap gelmedi siteyi kendi haline bıraktım . yaklaşık 45 gün sonra adsense den mail geldi reklamları siteme ekledim acaba web adsensem tamamen onaylanmışmıdır. Veya bir onay daha gerekiyormu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son olarak bu işlere ara vermiştim hesabımı satsam ne kadar eder. Gelen mail budur.
Tebrikler!
Hesabınız artık tamamen onaylandı.
Tebrikler!
AdSense'e hoş geldiniz! Sizinle uzun ve başarılı bir iş ortaklığı yürütmek için sabırsızlanıyoruz.
Sitenize reklam birimleri yerleştirdiyseniz, birkaç saat içinde sitenizde alakalı reklamlar yayınlanmaya başlayacak ve böylece İnternet'teki içeriğinizden para kazanmaya başlayabileceksiniz.
Reklamların görünmesini istediğiniz sayfalara AdSense reklam birimleri yerleştirdiğinizden emin olun. Dilediğiniz zaman AdSense reklam kodunu program politikalarımızla uyumlu olan yeni sayfa veya sitelere ekleyebilirsiniz.