-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Madeniyağ
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler saolun arkadaşlar.
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tasarım güzel ama logoyu ben pek beğenmedim değiştirilebilir tabi ama bu benim görüşüm onun haricinde site güzel gözüküyor başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam öncelikle yeni blogunuzda başarılar, ancak (lütfen yıkıcı algılamayın) blogunuzda 5 yıl önce her blogger'ın yaptığı hatayı yapıyorsunuz.
Kişisel blog genel anlam itibariyle, sizin gezdikleriniz-gördükleriniz, yedikleriniz-içtikleriniz, yaptığınız etkinlikler ve keyif aldığınız şeyleri içeren blogdur. Ancak sitenizi incelediğimde siyah noktadan ücretsiz photoshop'a herşeyin olduğunu gördüm. Eğer sizin şahsi bir siyah nokta sorununuz var ve bir krem çözüm ulaştırmışsa bunu yazın. Ancak aksi halde blog gerçekten itici bir hal alıyor, çünkü 'kişisel' blogunuza giren bir kişi siyah noktaları için değil, sizin hayatınız için bloga giriyor.
Size tavsiyem ya genel bir blog açmanız, bu blogu genel bloga çevirmeniz ya da blog içeriğinizi kişisele döndürmenizdir.
Saygılar..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Madeniyağ
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler arkadaşlar.
Oğulcan dostum çok açıklayıcı ve yön verici bir yorum yapmışsın. Söylediklerinde haklısın. Bloğu yakın zamanda Genel Blog'a çevireceğim. Önerilerin için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Madeniyağ
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni konularımıza göz atmayı unutmayın.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Tasarımı beğendim ufak birde önerim olacak. Yazı renkleri 666 olursa daha okunaklı olur, bu şekilde çok açık kalmış.