myk61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
e-ticaret sitem var saat için tedarikçi bulamıyorum şu an en büyük projem saat tedarikçisi bulmak :D
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Blog yazmak ne zamandır proje oldu...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Makale satış scripti kodluyorum. Sıkıldım başka bişey kodlıcam sonra devam ederim diye yaz yaz bitmiyolar 😂 playlistleri bekliyom
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba,
Instagram'ın kendi web sitesine bilgisayar aracılığı ile giriş yaptığımız zaman bir çok şey kısıtlı oluyor mesela mesaj gönderemiyor, hikaye paylaşamıyoru, direkt paylaşım yapıp albüm atamıyoruz. Bunları yapabilmek için ya chrome eklentisi ya da bluestacks gibi programlar veya karmaşık sitelerle uğraşıyoruz. Buna bir çözüm getirmek adına özel bir php'i geliştiriyorum henüz alan adını belirlemesem dâhi proje bittiği zaman insanlar tek bir Web sitesi üzerinden birden fazla ınstagram hesaplarını tek bir üyelik altında kontrol edebilecekler. Peki neler mi yapabilecekler? "Fotoğraf paylaşımı, video paylaşımı, albüm paylaşımı, hikaye paylaşımı, takipten çıkanları otomatik çıkma ve takip edenleri otomatik takip etme son olarak ise proje hayata geçtikten bir süre sonra mesajlaşmayı'da ekleyeceğim. Ayrıca fotoğraf ve video gibi paylaşımların tamamında zamanlayıcı da olacak yani insanlar belirli bir tarih seçerek işlem yaptığı zaman o paylaşım seçtikleri tarih de yayınlanacak, bu şekil de bir proje yurt dışında mevcut fakat Türkiye'de yok desem yeridir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Domain araştırıyorum al - sat için. Bu aralar bununla uğraşıyorum. Biraz nakte ihtiyacım var. Ama asıl yapmak istediğim İzmir için etkinlik takip sitesi. Hayırlısı bakalım.