-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Seo, Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hayırlı olsun bol kazançlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu dikkatimi çekti de bir şey sormak istiyorum. Bir kaç ay önce bir blog için (ilk kez deniyorum) başvuru yapmıştım neyse oradan oraya basarken bir baktım ki blogumda aynı gün içinde reklamlar gözükmeye başladı. Ama, reklamlar gizli sekmeden görünüyor. Normal sekmede hiç bir reklam yok! Nedenini bilen varsa ufak bir yardıma hayır demem. Şimdiden teşekkürler.
www.luikin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ürün tavsiye sitesi olarak bir site düşünüyorum bende ama sadece ürün fotosu ve ürün başlığı olacak. Ürünü kullanan yada kullanmak isteyen herkesin bir birine tavsiye verebileceği bir tarzda site olacak. Site içeriği sadece evcil hayvanlar üzerine olacak.. ben siteye sadece ürün resmi ve başlığını girip bu ürün hakkında bilgileriniz nedir tarzında yazılar yazıcam. acaba bu tarz bir siteye adsense alabilirmiyim nedersiniz arkadaşlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ürün tavsiye sitesi olarak bir site düşünüyorum bende ama sadece ürün fotosu ve ürün başlığı olacak. Ürünü kullanan yada kullanmak isteyen herkesin bir birine tavsiye verebileceği bir tarzda site olacak. Site içeriği sadece evcil hayvanlar üzerine olacak.. ben siteye sadece ürün resmi ve başlığını girip bu ürün hakkında bilgileriniz nedir tarzında yazılar yazıcam. acaba bu tarz bir siteye adsense alabilirmiyim nedersiniz arkadaşlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-