-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Merhaba arkadaşlar, vizyondaki ve eski filmlere dair, filmler hakkında yorum yazılarının, çeşitli eğlenceli ve bilgilendirici bilgilerin olduğu bir site açmak istiyorum. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Site legal. Ancak paylaştığım içeriklerdr örneğin yüzüklerin Efendisiyle ilgili bir yazının sonunda buradan izleyebillirsiniz şeklinde, bir link koymak ve başka bir film sitesine yönlendirmek istiyorum. Bu durumda sitem illegal olarak mı değerlendirilir? Adsense, Adword s gibi google ürünlerini kullanamaz mıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İllegal olur. Legal olsa sinemalar.com bekler miydi şimdiye kadar? :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Yani o kişiye göre değişebilir ama doğrudur illegalse illegaldir. Başka fikir beyan edecek arkadaş varsa merakla dinliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tartışılır. Ama bence illegaldir. Çünkü kickass gibi torrent siteleri sunucularında torrentlerle ilgili bir dosya bulundurmuyor. Sadece torrent linklerini vs. bulunduruyor fakat sahibi hapis cezası yedi ve site kapandı. Aynı şekilde dizimag (onlar kendi sitelerine yüklüyor muydu bilmiyorum). Tabi sitenin popüler olması lazım baya.
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Linki yönlendireceğiniz siteye bağlıdır.
İlgili filmin yayın haklarına sahip bir siteye yönlendirirseniz (ki çok az sayıda, o da bazı filmler için)
Legaldir. Aksi halde illegaldir.
Sonuç itibariyle, illegal bir girişim olacaktır.
Olmazsa bile bir süre sonra mecburen illegal olmak zorunda olacaktır.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yani şöyle örnek vermek gerekirse;
Hırsıza yardım eden, iyi niyetli insan rolü yapmak. Kısacası ben hırsıza yardım edeyim hapise girer miyim ? Evet, girersin :) Yani kesinlikle illegal.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
@daniel1336 anladım kardeşim teşekkür ederim. Bu arada o arkadaşlarda amma çakalmış :D domain olarak önceden aldığım sinemafilmim.com var onu projelendirmek için sordum zaten, onu yükseltirken film sitemizin de reklamını yapabilir miyiz diye merak ettim sadece :D