lostyazilim
tr.link

Araba tutkunlarına özel site

14 Mesajlar 1.621 Okunma
lstbozum
tr.link

Fatihnl Fatihnl Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Askeri personel
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)
+güncel

wmaraci
reklam

hsynksy hsynksy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 8 / 55
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba,

İlk olarak söyliyeceklerimi yanlış anlamayın size sadece yol göstermek istiyorum.
3 senedir 2 adet otomobil sitem mevcut. İlk olarak yolun çok başındasınız ve işiniz oldukça zor.
İlk olarak tema vs. görüntüyü bi kenara bıraktım. İçeriklere yüklenmelisiniz.

-Başlık seçimleriniz yanlış (Bu başlıklarla Google'da 1.sayfa çok zor)
-Etiket seçimleriniz yanlış
-2 makalenizi inceledim seo uyumlu değil
-Golf donanımları ve honda özellikleri yazılarınız baştan sağma içerik olsun diye eklenmiş. Google'da ilk sayfalara gelmesi imkansıza yakın diyebilirim.

Yapmanız gerekenler,
-Gerçekten otomobil tutkunu iseniz bu işe girişin yoksa vazgeçin, arabalara dair bilginiz yoksa yazacak birşey bulamayacak sıkılacak bırakacaksınız.
-İlk olarak golf donanım makalesi yazıcaksanız kopyala yapıştır şeklinde değil. Kendinizden birşeyler katarak olumlu- olumsuz özelliklerini sıralayarak okuyucunun dikkatini çekecek şekilde yazmalsınız. Örneğin torpidosunu yazıyorsanız, soğutmasından memnun kalmadım, 1 litre kola sığmıyor, kapağı gıcırtı yapıyor gibi kullanıcının işine yarayak bilgiler vermelisiniz.
-Başlık seçimleri yanlış. Örneğin Honda özellikleri gibi 2 yada 3 kelime başlıklarda Google ilk sayfada çıkmak için en az araçların özelliklerini anlattığın 100 adet yazı yazman gerekiyor. Belkide 300 bilemiyorum. Site ''Keyword'' ların önemli.
-Araç özelliklerini yazarken alt başlıklı olarak giriş kısmı, donanım kısmı, tasarım kısmı, motor özellikleri, fiyat bilgileri, sonuç olarak anlatım yapman okuyucu çeker. Başlıklara bakarak istediği kısmı okuyabilir.

Daha bir çok şey yazılabilir, önemli olan bu işi severek yapmanız yani kendinize bir sorun mesela çift kavramalı yarı otomatik şanzıman kullanan arabaları biliyormuyum? 6 silindirli bir motorun çalışma düzeneği nasıldır? yada 3 senedir üst üste ödül alan motor hangisidir? Anlatmak istediğim bu bilgiler meraktır birşekilde öğrenmişsinizdir farkında değilsinizdir. Ozaman tutkuyla yazabilirsiniz.

Sevgiler,

Fatihnl Fatihnl Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Askeri personel
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)
Okuyup yorumladığınız için teşekkürler bende biliyorum bir çok şeyin eksik olduğunu gelişmesi gerektiğini amacımda sıkılmak değil burada insanlara gerektiği kadar doğru bilgi vermektir. Bazı şeyleri ilk başlarda hemen yerli yerine koyamazsın sizinde ilk başlarda olduğunuz gibi şuan bunları sadece mobilden yapıyorum, pc başında olma zamanım kısıtlı önerileriniz için teşekkürler mutlu oldum

hsynksy hsynksy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 8 / 55
  • Ticaret 11, (%100)
Fatihnl başarılar dilerim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al