Merhaba webdaşlar ailemin maddiyatı kötüye gitmeye başladı o yüzden yeni bir ajansa başladım 7 sene boyunca grafik,web tasarım ve benzeri işler üzerinde durdum çok site yaptım çok yerle çalıştım,creative direktörü themeforestten site beğenmiş,ilk kez themeforest denen zıkkamdan tema satın aldım ajans adına,arayüzü kurduğumda baya afalladım çözmeye çalıştım lakin bir yere geldim tıkandım,başımdaki grafiker işi savsaklıyorsun dedi çok kırıcı konuştu baya harbi ağlayacak konuma geldim patrona bile söylemiş,bunların üstüne derdim yetmezmiş gibi güzel sanatlar sınavı girdi 1 hafta gelemedim daha bugün 2.aşama sınavına girdim akşamına açıklanacak orayıda kazanmazsam harbi çökecem 2 gün öncede aşırı stresten hastanelik oldum.Son çare burayı buldum facebooktan takip ediyordum cidden bana teamwiewer facebook gibi benzeri programlardan yardımcı olursanız sevinirim eğerki şu web site tamamlanırsa ilk maaşımla maddiyatımın yettiği kadarda yardımcı olurum.
İlk olarak tema şu ; TEMA
One page olacaktı web site bu tarz çalışıyor
Burdaki gibi olacak,beceremediğim mevzu şu soldaki 3 çizgiye tıkladığımızda menüler açılıyor mesela portfolyo kısmına bastığım zaman ana sayfadaki portfolyo yazan kısma inmesi gerekiyor olmadı
İSTENİLEN ARAYÜZ
Şimdiden teşekkür ederim :)