lostyazilim
tr.link

Reklamstore - Interstitial kazancı nasıl?

13 Mesajlar 4.413 Okunma
acebozum
tr.link

pc332 pc332 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılımcı, Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 89 / 85
  • Ticaret 6, (%100)
bluee Hocam hitinizin kaçta kaçını sayıyor reklamstore bakabildiniz mi acaba?
Admatic resmen öldürüyor, valla sayımları iyiyse 0,89 TL CPM'ye de muhtaç olalım. 7k'yı 6k saysa 0,89 * 6 = 5,34 TL en azından admaticden 2 tl fazla bırakıyor.

Areklam'ı denediniz mi acaba onda eCPM oranları ve sayımları nasıl acaba?

Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler.

wmaraci
reklam

bluee bluee WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek gazeteci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam hitin kaçta kaçını saydığına bakmadım ancak Admatic'ten daha iyi sayımı var olduğuna eminim. Fakat bu şirketler Admatic kadar düzenli ödeme yapıyor mu net bilgi sahibi değilim.

Areklam'ı da ne veriyor diye kısa süre denedim. interstitial denedim, istatistik: 133 gösterim, eCPM 0,98, kazanç 0,13 TL

pc332 adlı üyeden alıntı

bluee Hocam hitinizin kaçta kaçını sayıyor reklamstore bakabildiniz mi acaba?
Admatic resmen öldürüyor, valla sayımları iyiyse 0,89 TL CPM'ye de muhtaç olalım. 7k'yı 6k saysa 0,89 * 6 = 5,34 TL en azından admaticden 2 tl fazla bırakıyor.

Areklam'ı denediniz mi acaba onda eCPM oranları ve sayımları nasıl acaba?

Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler.
pc332

kişi bu mesajı beğendi.

axpendos axpendos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 15 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Reklam Store Hakkında Düşüncelerim:
Vallahi arkadaşlar uzun bir süredir reklam şirketleriyle çalışıyorum. Ancak Admatic ile olan anlaşmazlığım şu noktada gerçekleşti. Admatic artık isim yaptıkça kendisini bozdu. Aldığım reklamları siteme yerleştiriyorum. Ayrıca reklam ellerinde olmadığı için gösterilmiyor gibi bahane sunmaları da yanlıştır. O zaman bu kadar fazla Publisher'a izin verilmemeli. Admatic sayaçları tamamen bozuk. Gün içerisinde 6 bin gösterim aldığım halde 400 saydığı zamanları bile oldu.
Ancak Reklam Store denediğimde sayaç sorunu cidden yok denecek kadar azdı. Ama gel gelelim ki Reklam Store adeta bir tutsaklık. Evet piyasada bütün şirketlere nazaran en iyi sayaçları çalışan site olabilir. Ancak değişen eCPm oranları ile adeta katlediyor. Reklam şirketlerinin bu inadına karşılık Google biraz adsense onayları ile ilgilenmeli. İnterneti 3-5 tane iş yaparken yayıncının adeta aylık 300-400 lirasına göz diken bu firmalardan temizlemelidir. Kusura bakmayın ama Admatic iyi sayıyor demişsiniz. Ancak Admatic adeta saymıyor. Admatic kurallarında reklamlar herkese gösterilmez diye bir saçmalık var. Pardonda amacım benim reklamdan kazanmak o zaman neden reklam gösteremeyeceğim bir sitenin publisherı oluyorum? Allah aşkına bırakın valla. Link.tl ve Bc.vc tek çözüm adamlar eksik sayıyor gene ama en azından 0.50 kuruş gibi saçma sapan bir eCpm vermiyorlar. Ya da sayaçları 1/5 oranında saymıyor. 3-5 tane bilemedin 50 tane eksik sayıyor.

Not: Vallahi çok dolmuşum...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al