-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce bu firmadan 7 dolara bir tema satın aldım. Satın aldıktan sonra kendilerine bir mail attım ve premium tema dosyasını mail ile gönderdiler. Ancak gönderdikleri temada Lisans şu bu yok. Temanın premium olduğunu nasıl anlayacağım.
Ayrıca bugün Gumroad diye bir yerden mail geldi. Translate'den çevirdim ama pek anlam veremedim. Mail şu şekilde:
''You have been refunded.
Your purchase of Blogger Template Premium Version for $7.95 on Gumroad has been fully refunded. İt may take up to 3-7 days to show up in your account.
Best,
The Gumroad Team''
Ne oluyor arkadaşlar, iade edilen nedir? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba premium dosyasını gönderdikten sonra ertesi gün durup dururken mi geldi böyle bir mail ? Mailde paranın geri iade edildiğini,hesapta gözükmesinin 3 ile 7 gün arasında sürebileceğinden bahsediyor. Aldığınız yer ile tekrar iletişime geçmeniz doğru olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Temayı 3 gün önce satın aldım hocam; bu mail ise bugün geldi. Kıt İngilizcemle tekrar iletişime geçeyim bakalım. Çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ödemeniz başarısız olmuş, 7.95$ ödemeniz geri iade edilmiş, hesabınızda görünmesi 3-7 gün kadar sürebilir.
sizofren.org
zorgorev.com
meghisthon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Teşekkür ederim hocam, peki bana gönderilen tema ne olacak, siteye uyguladım, hala düzgün çalışıyor. Bir fikriniz var mı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lisans olayına pek güvenme. aynı tema bir çok sitede farklı ücretlerle satılıyor. temayı kim yaptı, asıl tasarımcı kim belli değil. footer kısmına şifrelenmiş kod ekleyip milleti kandırıyorlar. aynı olayı şimdi bizimkilerde yapmaya başladı... boşuna para vermeyin derim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
blogtecrübem, aslında haklısınız, iyi bir şeyler olsun diye para veriyoruz; ama bize gelen şeyin ne olduğunu bilmiyoruz. Adamlar ücretsiz versiyonu gönderse de ben anlamayacağım zaten :-)
Lykia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / K
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Tema sorunsuz çalışıyorsa kurcalama kullan gitsin 😁
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Valla şimdilik sorunsuz çalışıyor hocam, umarım öyle gider.
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam Soratemplates'e mail atın ben sizin için İngilizce bir mail metni hazırladım ''Hi, Soratemplates Thanks for the theme, I did not find the license file! Could you help?'' Türkçesi'de şöyle oluyor. Merhaba, Soratemplates Tema için teşekkürler, lisans dosyasını bulamadım! Yardım edebilir misin? Konu başlığınada Theme License Help girebilirsin birde mail metnine temanın linkinide eklemeyi unutma hadi iyi geceler iyi çalışmalar.