-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
36.000 TL gibi bir kredi çekeceğim ve daha önce en fazla 7-8 Bin gibi ufak miktarlar çektim.
Çalışmış olduğum Koç Holdinge ait Yapı Kredi üzerinden 30.000 TL hazır onaylı çıkıyor fakat faiz oranları biraz yüksek geldi.
Daha önce kredi çeken arkadaşlardan tavsiyeler almak istiyorum araba almak için çekeceğim ve alacağım araba 34.000 TL
36.000 TL ye 36 ay için internet üzerinden baktığım zaman 46-48 Bin arası bir ödeme çıkıyor ve faiz oranları bu siteler üzerinde ne kadar doğru sizce ?
Ayılık 1.300 TL taksit ile kefil istemeden bana bu parayı diğer bankalar verir mi ?
Şimdi bize neden soruyorsun git bankaya diyen arkadaşlar için kusura bakmayın :D önce bir danışmak istedim banka banka gezmek istemiyorum.
Birikim yapamadığım için kendimi borca sokma gereksimi doğru. Yoksa har vurup harman savuruyorum tabiri caizse.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şöyle ki maaş müşterisi olduğunuz banka size daha kolay kredi verir. Şubeye gittiğinizde size sunulan faiz oranları bir tık daha düşük oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Maaşınızı bilmeden kimse bunu cevaplayamaz ki, birde kkb puanınız kaç çok fazla etken var.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Kefil istemeden zırnık koklatmazlar, ek olarak araç için kredi çekmek oldukça mantıksız. Şimdiye kadar hayatını nasıl sürdürdüysen öyle devam edebilirsin acele etme hevesinin geçmesini bekle ve kesinlikle birikim yapmanın bir yolunu bul yoksa bir çok tanıdığım gibi borçlardan depresyona girersin. Bizzat komşum adamın altında 2015 BMW 3 var gelip elektrik ve internet faturasını benden ödememi istiyordu. Parsel sattı da kurtuldu arabanın ipoteğini kaldırıp satışa koyacak. 2 senede çektiği kredilere 70-80 bin faiz koymuş erken kapatmasına rağmen bu faizi alıyorlar ister 4 yılda öde ister çektiğinden 1 yıl sonra toplu öde o faizi giydiriyorlar.