-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:eek:
Alan Adı Sahiplik Onayı
Onay Bekleyen Alan Adları
Whois bilgileri gizli olduğu veya administrator eposta adresine gönderilen onay mesajına yanıt alınamadığı için hesabınıza eklenememiş olan alan adları aşağıda listelenmiştir. Bu alan adlarının sahibi olduğunuzu onaylayarak hesabınıza eklenmesini sağlamak için izleyebileceğiniz yöntemler aşağıda listelenmiştir:
1 - Alan adınızın whois bilgilerinde her hangi bir alana lAA-35867l metnini ekleyerek whois bilgilerinin tekrar kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz.
2 - Alan adınıza aşağıda belirtilen CNAME ve TXT kayıtlarından birini ekleyerek Gelişmiş Onay Sistemi ile tekrar kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz.
CNAME
alt alan adı adresine yönlendirilmeli (sondaki nokta işaretine dikkat ediniz)
TXT
(Kayıt oluştururken kayıt ismi sorulursa @ işareti girebilirsiniz)
Yukarıdaki seçeneklerden birini seçerek, gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra alan adının karşısındaki ilgili butona tıklayınız.
CNAME ve TXT işini beceremedim binlerrce insan bu adımları becerip domainini satıyor ben 1 aydır bunu yapmaya çalışıyorum . Yardım edin :(
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Whois'de sisteme kayıt olan mail olması gerekiyor en basit yöntem bu hocam. Diğer türlü alan adını onların hosta yönlendirip park etmenizi istiyorlar.
hayat illegal!
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
CNAME yani dns ayarlarına alanadları.com'un verdiği 2 adresi yazın. Onaylayın bu kadar.
Dolphin adlı üyeden alıntı
Whois'de sisteme kayıt olan mail olması gerekiyor en basit yöntem bu hocam. Diğer türlü alan adını onların hosta yönlendirip park etmenizi istiyorlar.
Katılıyorum. En kolay ve en hızlı yöntem.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Ben alan adıma hosting almadım ki ? Sadece domain aldım.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
aylarca domainim orda durdu satılmadı.forumlara konu açtım anında sattım hocam boşa uğraşma bence