-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba,
Bir bilim site projemle ilgili olarak Google News kaydı için tecrübeli ve samimi bir göze ihtiyacım var.
Projem makalelere dayalı olarak yaptığımız düzenlemelerde red aldı, tekrarında saçmalamak yerine tecrübeli bir dokunuş arıyorum.
Konuyla ilgili yönlendirme sağlayabilecek bir arkadaşımız var ise iletişime geçmesi yeterlidir.
İncelesin, görüş bildirsin, bütçe belirtsin, görüşelim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Medya ve Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şu kadarını söylemekte fayda duyuyorum, Google News kaydında çoğunlukta içeriklerin haber niteliği taşıması gerekiyor. Bunu göz önüne alın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
O kadar dandirik siteler ve şahsi bloglar mobil chrome'da bile öne çıkıyor ve flipboard gibi uygulamalarda news kaynaklı temel alarak yayına ortak oluyor ki.. zaten bilim haberleri söz konusu olan; ancak içerik bizim tr editörler tarafından galiba gereksiz bulunuyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam güzel bir başlık , 8 aylık mimarlık ve tasarım blogumu news e kabul ettirmeyi başardım.
Güzel önerilerim olacak ama kabul edersen alırım bi tanıtım yazısı en dofollowundan :)
İlgilenirsen Dm at
Bu arada ben de google news kaynaklı hit alamıyorum nasıl oluyorsa..Bu konuda bir soru başlıgıda birazdan ben acicam
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Link veya tanitim yazisi verecek çok sitem var sorun değil; bana ana projemde keyif alarak işletirken news kaynağı lazım. Pm bekliyorum.