-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ustam verdiğiniz site ile ne yapılıyor detaylı anlatabilirmisiniz, bu işleri pek anlamıyorum.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam html ve css kodlarını oradaki boş alana yapıştırın veya .xml formatında yükleyin. Ardından sıkıştırma işlemi için butona basın. Detaylı ayarları biliyorsanız detaylı ayarlarını yapın o şekilde sıkıştırın.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Belli Olacak
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sunucu yanıt süresi hosting firması ile alakalı olan bir durumdur sunucunuz sorunsuz çalışıyor olabilir ama testin yapıldığı konum uzak ise geç cevap vermesi normaldir o yüzden bunu pas geçin.
Tarayıcı önbellekleme özelliği için cache eklentisi kurmalısın ama google analytics gibi takip kodları var ise bunları cache alamayacağın için bu hatayıda pas geçebilirsin ama cache eklentisi kurabilirsin.
Resimleri optimize etmelisin ben bu konuda ewww image optimizer + wp smush pro yu kullanıyorum iki resim optimizasyonu gayet başarılı oluyor farklı özellikleri olmasından dolayı ikisinide kullanmayı tercih ettim.
,
Oluşturmayı önleyen kodları ekranın üzerinden kaldıramazsın bunlar genelde temayı oluşturan kodlardır ama geç yükleme yapabilirsin css de problem olabilir ama java kodları geç yükleyerek ciddi hızlar kazanabilirsin bu wp rocket cache eklentisi ile yapabilirsin hem cache özelliğini kazanmış olursun.
css java html küçültmelerinide wp rocket eklentisi ile çözebilirsin
Yani ihtiyacın olanlar, ewww image optimizer + wp smush pro + wp rocket buna ek olarak cname leri cloudflare ye yönlendirerek +hız +güvenlik de kazanmış olursun cloudflarede css java html cache güvenlik ayarlarını internette araştırma yaparak bulabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu arada ben blogger kullanıyorum wp hakkında bilgim yok.
technovenue.com
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam her önünüze geleni küçültmeyin temanızın fonksiyonları çalışmaya bilir.
hayat illegal!