Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba sanırım bu Wmaracında ilk yardım & Fikir konum olacak. Ben her gün yüzlerce web sitesi geziyorum ve neredeyse her gezdiğim 30 siteden 10 tanesi içeriğe yakın reklam kullanıyor ve farkettim ki adsense kullanan bir çok yabancı meşhur web siteside bu durumu yapıyor. Bende yaptım örnek için
buraya göz atabilirsiniz. Şimdi merak ettiğim konu şu ; normal şartlarda hatırladığım kadarıyla Google politakaları bize içeriğe uzak reklam yerleişimi tercih etmemizi söylüyor bu tür reklam kullansam bir sıkıntı oluştururmu ?
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Dostum öncelikle yorumun için çok teşekkürler :) senin sitende de aynı şekilde bir reklam işleyişi var bu birazda olsa içimi rahatlattı :) demek sende o gördüğüm 10 site arasında yer alıyorsun. Diğer önerilerin içinde bildiğim kadarıyla tabi eğer yanlış hatırlamıyorsam sayfada kaç reklam olursa olsun google her sayfa gösterimine bunu 1 gösterim olarak sayıyor diye biliyorum ?
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bende sizin gibi denedim ama tıklama oranı ne kadar düşerse gelirlerim o kadar düşüyordu. Bu sebepten kaldırdım ve şimdi gelirler neredeyse 3'e katlandı.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Ancak Google malesef öyle demiyor dostum .s
Kullanıcılar Google reklamlarını gösteren bir sayfayı görüntülediklerinde, bir sayfa görüntüleme oluşur. O sayfada görüntülenen reklam sayısı kaç olursa olsun, bunu tek bir sayfa gösterimi sayarız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Peki öyledir bu konu hakkımda bir fikrim yok ne yazık ki. Ben sadece kendi düşüncelerimi söylemek istedim sana, sanırım hata yapmışım.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
androidsistem adlı üyeden alıntı
Peki öyledir bu konu hakkımda bir fikrim yok ne yazık ki. Ben sadece kendi düşüncelerimi söylemek istedim sana, sanırım hata yapmışım.
Olsun yorum yapmanız dahi yeterlidir :) çok teşekkürler konuda diğer arkadaşlarımında yorumlarını bekliyorum.