ustat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Selamlar dostlar,
İlk sorum OpenCart üzerinde API ile entegrasyon kullananınız oldu mu daha önce aranızda ? Cevabı evet olan dostlara ikinci sorum ise ;
GittiGidiyor ürün detayında her ürüne özgü sabit bilgiler vardır. Bu bilgilerin ötesinde bayilerin reklam için "Diğer ürünlerimizi de gözden geçirin" gibi bir yazısı ve bu yazıya özgü ürün resimleri vardır.
Çalıştığım şirketin stoğunda 2000 ürün var. Ürün detaylarının altındaki bu reklam kısımlarında herhangi bir değişiklik yapılacağı zaman 2000 ürün x 3 (Hepsiburada
n11, gittigidiyor) 6000 üründe değişiklik yapılması gerekiyor. Bu değişikliğin yapılması da haliyle 4-5 gün sürüyor. Bunu API desteğiyle tek bir panel üzerinden değiştirebilir miyiz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bildiğim kadarı ile ilk olarak 2 bin ürün üzerinde düzenleme yapman gerek sonrasında n11 hepsiburada gittigidiyordan tekrar cekmen lazım ki güncellensin diğer türlü orda güncellediğin an orda güncellenmiyor. diye biliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tam bilgim yok fakat iframe ile küçük bir sayfa tasarlarsın orayıda küçük bir panele bağlar düzenlersin. İsmini hatırlamıyorum fakat buna benzer bir hizmet veren bir sitede vardı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ustat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eskiden sayfa içinde sayfa açma kodu vardı html, şimdi o da çalışmıyor. İşe yarayacak anasını satayım herşey durdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Pazaryeri API Entegrasyon Uzma
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam entegrasyon ile tek panel üzerinden yönetebilirsin. N11 de entegrasyon ile ürün girişi desteğini sağlıyorlar xml üzerinden fakat hepsiburada tekil katalog yapısı olduğundan dolayı ürün girişi imkanı sağlamayıp sadece stok ve fiyat güncelleme özelliğini kullanabiliyorsun. Ürün açıklama kısmında entegrasyon en azından hepsiburada kısmında işe yaramayacaktır.
Emre Atadil > Graphic Designer
emreatadil.com
blog.emreatadil.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Pazaryeri API Entegrasyon Uzma
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@ustat hocam gg yi bilmiyorum ama n11 de xml post ederek bu imkanı sağlıyor olabilirler hepsiburada da o imkan olmuyor fakat dediğim gibi gg'nin çalışma şeklini hiç bilmiyorum :) Entegrasyon ile ilgili dökümanları mutlaka vardır gittigidiyor'un bu tarz bir şey isterseniz belki yardımcı olurlar.
Emre Atadil > Graphic Designer
emreatadil.com
blog.emreatadil.com