-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Wordpress uzantılı site açarsan tib yemezsin. Diğer şekilde her türlü tib yersin bunu hiçbir şekilde engelleyemezsin. Bana sitemin tib yemeyeceğinin garantisini verene 15 bin lira verebilirim :D
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Ben hiç tib yiyen blogspot gormedim bildiginiz varsa link verir misiniz? Aynı şekilde wordpress de görmedim. Çok dikkat çekerseniz blogspot kısa süre sonra blogger tarafından siliniyor. Birinin şikayet etmesi lazım. Aynı şey wordpress için de geçerli ana wordpress kapatılmasi çok daha uzun sürüyor
I Love Yandex Money
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam emin olun cloudflarede kullansapniz iddali konusmayin sunucu ve benzeri ip bulmak basit cloudflare kendisi bunu aciklamisti tum bilgilerinin calindiginin neyse siz biraz egolu ve ustun goruyorsunuz yazik sadece bilgi vereyim en babasi bile bulunurken kici kirik bi sitr ipi bulunmaz demeyin :)
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sonuc olarak ankara komple sizin siteye girmeyeceği şekilde yapın veya bi domain alın siteyi subdomain olarak kurun tib yediğinde subdomain ww2 yapın
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
W*rez, Ad*lt, Film Hosting
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Cloudflare ip si bulmak kolay arkadaslar. Sahsen.DDos atarken cok bulurdum ipsini sadece whois de gizlenir