-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yok öyle birşey hocam indexleyecek tabiki :D hani bu işten anlamayanlar için araya sıkıştırmışlar hani belki sepete eklerler diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Satış taktiği, serbest pazar, kimseyi birşeye zorlamıyorlar, almak zorunda değilsin. O çapta firma bizim elimizde olsa milletin biryerinden kan alma derdinde oluruz. İsteyen istediği hizmet için para ister, istemesi bedava. Alastyr'ın bedava verdiği ssl için Radore 50 TL istiyor yıllık. Kalkıp radoreye mi küfredelim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yillardir godady de sitelerim var godady gibi daha kaliteli bir host sirketi bulamadim adamlar oyle bir sistem yapmislarki hicbir hosta daha gormedim ulkesine gore ucret sistemi var mesela turkiyede oturan bir kisi delux paketini alirsa aylik yenileme 29 tl fransada oturan birisi alirsa aylik 11euro yaklasik 45tl yani ulkenin ekonomisine gore ucret bunun harici satin almalarda bazi seylere ek ucret alarak ekliyebiliyorsun egerki istemiyorsan eklemeyebilirsin ben her ay odeme yapiyorum her ay sizin gostermis oldugunuz bolumu isaretlemiyorum sitelerim en gec 4 saatte indexliyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
flatcast
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
kenyada oturuyorum desek
flatcast
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
impjix ---------- Ben turkiye fiyatini yazdim ilk alislarda ucuz sonradan yenileme ucretleri tum ulkelerde degisiyor godadyde almis oldugum delux paketinin turkiye yenilemesi 29tl fransada oturanlar icin 45tl ben her ay 45 tl oduyorum ama verdigim ucrete gore gercekten almis oldugum hizmet cok cok iyi godady ucretleri yuksek olabilir ama en azindan hic sorunsuz sitelerimden para kazaniyorum sadece delux paketine gore anlik siteye girenler 600kisiyi gectigi zaman host zorluyor onun harici ben godady hostundan memnunum daha hicbir zaman sorun hakkinda kendilerine ileti gondermedim godady de hersey serbest istersen sitenden email gonder hic sorun olmadan gonderiyor diyer hostlarda email gonderme kapali bunun harici yuklemis oldugun veritabanini istedigin hosta sorunsuz yukluyorsun bazi hostlarda almis oldugun verileri baska bir hosta yukleyemiyorsun bunun gibi cok avantajlari var.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------