zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Temada biraz oynama yaparsan ve bilgisayar işleri ile uğraşan biri bulabilirsen, ve o kişininde Ereğli ile ilgisi varsa iyi bir fiyata gider diye düşünüyorum. Ama bir firma sitesi olduğu için, dediğim gibi temanı düzelt ve bir kaç sene daha ilerle derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence alan olmaz :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:) neden alan olmasın konya ereğli(135bin) marmara ereğli zonguldak ereğli (100bin)kaçtane ereğli var ve ereğli bilgisayar yazınca ilk sırada çıkmak için hiç bir şey yapman gerekimiyor ..... olmazsa ben yapim bari :) bir e-ticaret scriptine bakar
, bu ilçelerdeki webmasterler içi süper vs.vs.
mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alıcısını bulursanız rahat 4 haneli rakamlara satılabilir . Ereğli çok şehirde bulunan bir ilçe .
mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dostum zaten bu tür sitelerde bu tür sorular sorarsan elbette moralin bozulur . Wm forumlarında abc.com'u satışa çıkartsan reg fee diyen kişilere bile rastlayabilirsin. Domain satmak istiyorsan mutlaka hedef kitle ile iletişime geçmelisin.
Bu domaini satamazsan bile bir wp kurup kelimesinde ilk sıraya çıkartıp daha sonra site üzerinden satılıktır diye ibare belirtebilirsin alıcısı var ise mutlaka ulaşırlar sana.