-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar, Soru Cevap Websitesini Wordpress Kullanarak Mı Yapayım Yoksa Kendim Mi Kodlayım Kararsız Kaldım Fikirlerinizi Bekliyorum
Not: Az çok php biliyorum dinamik websitesi yapmışlığım var ama açıklar olabileceğini düşünüyorum php ' yi iyice kavradıktan sonra siteme güncelleme yaparım diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam insanların yaptıklarına değer verenler kadar beğenmeyen çekemeyenlerde var eğerki ben kendim yaparım güvenliğimide sağlarım tasarımımda google'ye uyar derseniz hiç durmayın kendiniz yapın fakat yazdıklarıma uymuyorsa yapacaklarınız benim düşüncem açın wordpress yada soru cevap scripti hosttan yükleniyor açın sitenizi başlayın yayın hayatınıza derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Soru cevap için q2a scriptini de kullanabilirsin.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendiniz tasarlayacaksınız hazır alıp o kadar para vereceğinize hocam wordpress ile kurulumu yapın tema satın alın daha karlı olacğaını düşünuyorum bu arada soru sorma tarzı siteler sanırım pek tutmuyor galiba.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız hocam riskde denemez aslında alan adı + hosting alıyorsunuz herşeyden kısılda 40 tl gider ama bir yandan da haklısınız insanlar 1 tl için neler yapmıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-