lostyazilim
tr.link

Nerede hata yaptım? Nasıl öğrenebilirim?

15 Mesajlar 1.899 Okunma
acebozum
tr.link

Alper Alper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam bu konu belki isinizi gorur ama ben cok guvenemiyorum sahsen siteye zararda verebilir.

https://m.wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/ucretsiz-70-adet-gov-edu-yorum-backlink-434312.html

elektronikssl
webimgo

Grumpy Grumpy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Alper adlı üyeden alıntı

Hocam bu konu belki isinizi gorur ama ben cok guvenemiyorum sahsen siteye zararda verebilir.

https://m.wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/ucretsiz-70-adet-gov-edu-yorum-backlink-434312.html

Teşekkür ederim fakat bunların sırasını öğrenmem gerekiyor :D Yani cahilim ne yapacağımı bilmiyorum. Siteyi açtıktan ne kadar süre sonra backlink ve tanıtım yazısı gibi işlere girmem gerekiyor? Bilginiz var mı? :)

Alper Alper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)

Grumpy adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim fakat bunların sırasını öğrenmem gerekiyor :D Yani cahilim ne yapacağımı bilmiyorum. Siteyi açtıktan ne kadar süre sonra backlink ve tanıtım yazısı gibi işlere girmem gerekiyor? Bilginiz var mı? :)

Aslında benimde sizden bir farkım yok :D Ama şahsen ben sizin yerinizde olsam tanıtım backlink olaylarına sitede bir 20-30 yazı olduğu zaman girişirdim. Yinede bu hususta benim gibi cahile laf düşmez işin uzmanları var onlara da bir danışmak gerek :D

gaste gaste webibo.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Bilişim uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** O**
  • Mesajlar 632
  • Beğeniler 114 / 346
  • Ticaret 4, (%100)
Sen hata yapmamışsın, tecrübe kazanmışsın. Şuan benimde yeni başladığım bir sağlık sitesi var 3. ayında ve organik 1k görüyor. Eğer 3. ayında organik 500 geçemiyorsan bir hata yapıyorsun demektir.

Yok imza falan
wmaraci
wmaraci

Grumpy Grumpy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

gaste adlı üyeden alıntı

Sen hata yapmamışsın, tecrübe kazanmışsın. Şuan benimde yeni başladığım bir sağlık sitesi var 3. ayında ve organik 1k görüyor. Eğer 3. ayında organik 500 geçemiyorsan bir hata yapıyorsun demektir.

Bence mükemmel bir sonuç. Başarılarınızın devamını dilerim :) Umarım ben de zamanla sizin gibi olurum. Tabi sağlık sitem suda boğuldu o ayrı :D
gaste

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al