-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hepimizin websitesi var, hatta websitelerimiz var, website desteği verdiğimiz, seo desteği verdiğimiz müşterilerimiz var.
Hepimiz bu siteler/müşteriler için yaptığımız SEO çalışmalarının bir ayağı olan tanıtım yazıları alıyoruz.
Peki bu tanıtım yazılarını nasıl takip ediyoruz ? Veya ediyor muyuz ? Tek bir tanıtıma 100-200-300 TL verdiğiniz siteler 2 ay sonra siz farkında olmadan linkleri siliyor mu ? Veya linki nofollow'a mı çeviriyor ?
Veya aldığınız footer linkleri her gün kontrol mü ediyorsunuz ?
Arkadaşlar bir yazılımcı arkadaşımla birlikte önceleri kendi aldığımız tanıtım yazılarını takip için bir online takip uygulaması yazdık, hazırladık ve kendimiz kullanıyoruz.
Şöyle ki ;
Sisteme tanıtım aldığımız yazının url'sini ve çıkan sitenin url'sini veriyoruz. Eğer link kaldırılırsa veya nofollowa çevrilirse anında mail ile bizi uyarıyor. Bunun şuana kadar çok faydasını gördük. Meğer millet neler neler yapıyormuş.
Şimdi de bu aracı geliştirip, detaylandırıp piyasaya sunmaya karar verdik.
Sizler de böyle bir aracı kullanmak ister miydiniz ?
Bu tarz bir araca para öder miydiniz ? ( Aylık 5-10-20-30 TL gibi çok cüzi paket ücretler olarak )
Yorumlarınızı ciddi anlamda bekliyorum.
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aylıktan ziyade sınırsız olarak uygun bir fiyata verirseniz alan olur diye düşünüyorum. Öbür türlü hem aşırı maliyet. Hemde tasarı olarak çok basit bir proje çekemeyen birisi satışını baltalamak için çıkıp aynısını yazıp ücretsiz dağıtabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece bu olursa, tutacağını sanmıyorum. Farklı özelliklerle desteklemek gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Satışa çıkartabilirsin kardeşim faydalı olacağını düşünüyorum ben çünkü sadece footer değil tanıtım alan da var bir koyuyor linki ömürlük diye satıyor adam sürekli onumu takip edecek millet
ücretsiz alternatiflerde var ama sisteminin önüne geçmiş gibi olmayım diye söylemiyorum sen bunlara ek olarak extra baya özellik eklemelisin satar ama yolun açık ise nasibin varsa.
Aylık 5tl komik durur örneğin 6 aylık olur 30tl öder direk 1 ay deneme olur 5tl sonra 6 ay sonra 1 yıl 5tl verip denesin sonra beğenirse 6 aylık yada 1 yıllık olarak alsın.
Detaylar iftardan sonra 🟢