lostyazilim
tr.link

Backlink Takip Aracı Olsa Alır mıydınız ?

14 Mesajlar 1.854 Okunma
lstbozum
tr.link

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Hepimizin websitesi var, hatta websitelerimiz var, website desteği verdiğimiz, seo desteği verdiğimiz müşterilerimiz var.

Hepimiz bu siteler/müşteriler için yaptığımız SEO çalışmalarının bir ayağı olan tanıtım yazıları alıyoruz.

Peki bu tanıtım yazılarını nasıl takip ediyoruz ? Veya ediyor muyuz ? Tek bir tanıtıma 100-200-300 TL verdiğiniz siteler 2 ay sonra siz farkında olmadan linkleri siliyor mu ? Veya linki nofollow'a mı çeviriyor ?

Veya aldığınız footer linkleri her gün kontrol mü ediyorsunuz ?

Arkadaşlar bir yazılımcı arkadaşımla birlikte önceleri kendi aldığımız tanıtım yazılarını takip için bir online takip uygulaması yazdık, hazırladık ve kendimiz kullanıyoruz.

Şöyle ki ;

Sisteme tanıtım aldığımız yazının url'sini ve çıkan sitenin url'sini veriyoruz. Eğer link kaldırılırsa veya nofollowa çevrilirse anında mail ile bizi uyarıyor. Bunun şuana kadar çok faydasını gördük. Meğer millet neler neler yapıyormuş.

Şimdi de bu aracı geliştirip, detaylandırıp piyasaya sunmaya karar verdik.

Sizler de böyle bir aracı kullanmak ister miydiniz ?

Bu tarz bir araca para öder miydiniz ? ( Aylık 5-10-20-30 TL gibi çok cüzi paket ücretler olarak )

Yorumlarınızı ciddi anlamda bekliyorum.

wmaraci
reklam

Thyphoon Thyphoon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 165 / 186
  • Ticaret 2, (%100)
Aylıktan ziyade sınırsız olarak uygun bir fiyata verirseniz alan olur diye düşünüyorum. Öbür türlü hem aşırı maliyet. Hemde tasarı olarak çok basit bir proje çekemeyen birisi satışını baltalamak için çıkıp aynısını yazıp ücretsiz dağıtabilir.

BirkanUlusoy BirkanUlusoy Nullius in verba Kimlik Onayı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Lifelong Learner
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 4 / 81
  • Ticaret 0, (%0)
Kardesım wmaracında zaten bu olay var

AzX66 Creatingz

kişi bu mesajı beğendi.

Creatingz Creatingz Creatingz | Dijital Ajans Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Dijital Ajans
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 740
  • Beğeniler 454 / 169
  • Ticaret 40, (%100)
BirkanUlusoy

Link atabilir misiniz acaba nerede var ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 4 / 81
  • Ticaret 0, (%0)
Creatingz https://wmaraci.com/link-takip premium bir özelliktir.
Creatingz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

BirkanUlusoy adlı üyeden alıntı

Kardesım wmaracında zaten bu olay var

Wmaracı'ndakinde Gümüş üye 10 link Aylık 10 TL 'ye geliyor, Altın üye 25 link aylık 20 TL'ye geliyor Platin de 100 link aylık 40 TL'ye geliyor. Başka özellikler de var ancak sadece bu tarz birşeye ihtiyacı olan varsa bu şekilde bir para ödemek zorunda.

Ben mesela bunu aylık 5-10-20 TL gibi çok daha uygun fiyatlarda sunabilirim.

Wmaracındakinin sistemini bilmiyorum ama bizimki istenilen aralıklarda kontrol ediyor. Mesela 3 günde 1 kontrol et, haftada 1 kontrol et, ayda 1 kontrol et gibi.

Değişen veya silinen link olduğunda mail ile bildirim veriyor anında. Buna sms'de eklemeyi düşünüyoruz.

Böyle bir sistemimiz var çalışıyor sadece tutar mı geliştirip piyasaya sunalım mı bunun araştırmasındayım.

• Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 4 / 81
  • Ticaret 0, (%0)
Sadece bu olursa, tutacağını sanmıyorum. Farklı özelliklerle desteklemek gerekir.

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

BirkanUlusoy adlı üyeden alıntı

Sadece bu olursa, tutacağını sanmıyorum. Farklı özelliklerle desteklemek gerekir.

Arkadaş neden tutmasın, böyle birşey farklı neyle desteklenebilir, linki silen adamı bulup dövelim mi :)

Bu bence bir ihtiyaç ve buna insanlar ihtiyaç duyuyor mu duymuyor mu bunu anlamaya çalışıyorum. Eğer ihtiyaç duyulmuyorsa zaten vay webmasterların seocuların haline

LitmuS LitmuS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Dijital Web Hizmetleri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 93 / 93
  • Ticaret 10, (%100)
Satışa çıkartabilirsin kardeşim faydalı olacağını düşünüyorum ben çünkü sadece footer değil tanıtım alan da var bir koyuyor linki ömürlük diye satıyor adam sürekli onumu takip edecek millet

ücretsiz alternatiflerde var ama sisteminin önüne geçmiş gibi olmayım diye söylemiyorum sen bunlara ek olarak extra baya özellik eklemelisin satar ama yolun açık ise nasibin varsa.

Aylık 5tl komik durur örneğin 6 aylık olur 30tl öder direk 1 ay deneme olur 5tl sonra 6 ay sonra 1 yıl 5tl verip denesin sonra beğenirse 6 aylık yada 1 yıllık olarak alsın.

Detaylar iftardan sonra 🟢

• Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 4 / 81
  • Ticaret 0, (%0)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Arkadaş neden tutmasın, böyle birşey farklı neyle desteklenebilir, linki silen adamı bulup dövelim mi :)

Bu bence bir ihtiyaç ve buna insanlar ihtiyaç duyuyor mu duymuyor mu bunu anlamaya çalışıyorum. Eğer ihtiyaç duyulmuyorsa zaten vay webmasterların seocuların haline

Benim wmarcına ödediğim yıllık üyelik ücreti 500 TL. Sık sık kullandığım çok güzel araçları mevcut. Bu araçların hepsinin bir arada olması çekici. Farklı farklı sitelerde bu araçlar 1 tlden sunulsa, ben yine onlar yerine hepsinin bir arada olduğu sistemi tercih ederim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al