-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"bugrahan281" kullanıcı adıyla üye oldum ve 11 adet içerik ekledim,onayınızı bekliyorum.İyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Arkadaşlar yoğunluğumuzu lütfen mazur görünüz. Her gün 100'den fazla içerik onaylıyoruz ancak hâla 250'den fazla onay bekleyen içeriğimiz bulunmakta. Konuyu kişisel olarak düşünüp lütfen bizi yargılamayın. Daha önceki mesajlarıma bıraktığım ekran görüntülerine bakarsanız yoğunluğu tahmin edebilirsiniz. Ve bunun yanında bir de proje için yeniliklerle uğraştığımızdan dolayı Bu aksaklıklar olabiliyor. Bazı kullanıcılarımızın içeriklerinin hâlâ onaylanmamasının nedeni ise daha önce içerik giren kullanıcılarımızın çokca içerik girmesinden ve içerik zaman sıralamasına göre onaylamamızdandır. Bu tür aksaklıklar için tekrar özür diliyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
alt ödeme limiti ve ödeme şartları nedir ayın 20 sinden sonra editörlük yapabilirim Özgün haber vs girerek
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sisteme üye oldum henüz içerik girişi yapmadım ama bir sorum var. Benim halihazırda içerik yazdığım bir kaç blog var. Blogumda yazdığım içeriği - tabiki özgünleştirerek ve değiştirerek- SosyalList'te de yazarsam ve karşılıklı link verirsem o içerik onaylanır mı?