-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaslar ,
Sitemi google webmaster a ekledim.
google da tesisat teknolojisi.com yazınca sadece anasayfa adım çıkıyor ben öle istemiyorum aşağıda bir görsel verdim o şekilde istiyorum nasıl yapabilirim yardıma ihtiyacım var..
Kategori Kategori liste şeklinde görünüm istiyorum.
" />
www.tesisatteknolojisi.com
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Bu söyledğin zamanla olucak bir şeydir.. siten popüerlik kazanmaya başladığında özellikle en popüler sayfalar ve kategoriler bu sölediğin gibi sıralanır.. eğer yeni ise siten şu anda çıkmayacaktır.. beklemelisin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tesekkürler..
Ama daha önce basit bir site yapmıştım yıllar önce hemen çıkmıştı. o nasıl oldu hiç hatırlamıyorum.
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
yıllar önce diyorsun buda ozamanlarda popüleritenin fazla olabileceği anlamını taşır bana göre. googlenin sevdiği şey kullanıcıdır.. eğer sen kullanıcı sunarsan google amcaya oda sana kıyak yapacaktır.. tabiri caizse..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilginiz için tesekkürler arkadaslar bir sorum daha olacak ama text Editör ile ilgili bilginiz var mı ?
Web siteme içerik eklemek için CKE Text Editör kullanıyorum. Bu editörde içeriğe metin yanında resim de eklenebilme özellği var ücretsiz olarak ama bir türlü yapamadım. Sürekli hata veriyor. İçerik eklerken resim ekleyemiyorum.
Tavsiye edeceğiniz ücretsiz bir Text Editör var mıdır? Resim de eklenebilen
Yada bu işin usulu nedir ? resim'i baska bir sitede atıp url alıp yapmak vb. gbi bir yöntem ile mi olur