-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese merhaba, aklımda şu sıralar iyi bir fikir dolanıyor. Bu fikri, zaman bulduğumda temellerini atacam daha sonra bir ekiple oluşturacam ve öncelikle Türkiye'de hizmet verecek. Projeye güzel ve eğlenceli bir isim buldum ama türkçe.
Öncelikle kimse yanlış anlamasın Türkçeye karşı hiçbir olumsuz görüşüm yok. Ben sadece işin ticaret kısmından bakıyorum. Çünkü bu projeyi evrensele de taşımak isterim. Tanıtım ve pazarlama konusunda zorlanırmıyım diye düşünüyorum. Ayrıca bizim türk insanlarının da türkçe isim altında yapılmış projelere karşı bir ön yargısı mevcut. "Eğer türk yapımıysa bir işe yaramaz" düşüncesi var. Bu ön yargıyı da kırmak isterim açıkçası.
Sizin düşünceleriniz benim için çok önemli. Herkese iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Bu olayın ismin diline göre değil de isme göre değiştiği kanısındayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
çabuk projeyi soranlar gelmeden :) :)
hocam türkçe den kastınız türkçe domainse kesinlikle türkçe domain kullanmayın.
diğer türlü de markalaşacak rastgele bir isimse ve dünyaya açılmak gibi bir hedefiniz varsa o olsun ama örnek olarak telefon kılıfları satış sitesi açacaksanız türkiyede "phonecover.com" olmaz, her ülke için değişmesi gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bana kalırsa isime hiç takılmayın derim projeniz iyi olsun ,isimde akılda kalsın yeterli.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bizde şuan ekip olarak bir web girişimi içerisindeyiz ve bu girişimde ismini Türkçe olarak kullanmamıza karşın, proje alt yapısını İngilizce olarak hazırladık ve kodlamalarda dahil olmak üzere İngilizce şeklinde devam ediyor. Globale açılmayı düşünüyorsanız isminizden ziyade sisteminizin İngilizce olması kanaatindeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GRAFİK TASARIM | WEB TASARIM
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkçe yap değerlerimiz artsın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ProKurulum.com 🔥 Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Değerli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Güzel bir ingilizce veya marjinal bir isim daha düşünecem proje adımlarından önce, olmazsa aklımdaki gibi yaparım. Herkese iyi çalışmalar.