-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GRAFİK TASARIM | WEB TASARIM
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hugedomains ve bunun gibi firmalar şuanda Türkiye piyasasına şüphesiz dadanmış durumdalar. Nice ticaret yapılacak domain isimleri bu firmalar yüzünden eriyip gidiyor. Benim tecrübeyle sabit bir keşfim backorder firmaları. Çok fazla derin araştırma yapamadım ama yapan,bilen duyan arkadaşlar varsa daha fazla isim kaptırmamak için birbirimize yardımcı olalım.
Şimdiden teşekkürler..
1 kişi bu mesajı beğendi.
ProKurulum.com 🔥 Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
+1 Destekliyorum. Bir Yer Olsun Sadece Wmaracı üyeleri düşen domainleri görsün/paylaşsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
gecenlerde hizlikargo.com'u almaya çalışmıştım ama yar ederler mi bana yine gitti bir backorder firmasına
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende kaptırdım bi kere backorder yapmakta işe yaramıyor bazen. İstekli olduğunu görüyorlar 50 dolar backorder ücreti verebilen domaini satın alma yapabilir diye düşünüp başka domain sitesine domaini almalarını sağlıyor olabilirler. Çok şüpheli geliyor bana backorder yapmak. Backorder sayesinde bu domain kapan firmalar kaliteli isimleri tespit etmiş oluyorlar. Tahmin ve öngörüm budur. Kesinlikle backorder yapmayın bence. Backorder listesine girmediği zaman boşa düşünce alma şansımız var. Ama backorder listesine girdimi değere biniyor en dandik isimler bile. Tamamen kendi görüşümdür.
Backorder yapmak isteyen varsa yine yapsın.
Google Yerel Arama Kelimelerine Göre Sitenizi Hazırlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de bunlara bir domain kaptırdım. istediğim domainin düşmesini dakika dakika beklerken dropcatch ile domainimi kaptılar. 2220 dolara satışa koydular. gel de küfür etme..
öyle alıp satışını yapacağım bir domain de değildi, şahsımın kullanacağı bir domaindi. bunlar yüzünden almak isteyip de alamadığım öyle çok domain birikti ki.
tecrübemle şunları söyleyebilirim. backorder yapmayın, dropcatch'e kaç dakika kaldı diye domainin ismini yazmayın, whois'e sürekli düşecek domaini aratmayın. dikkatlerini çekmesin bu durumlar. aksi takdirde hemen domaini kaptıklarını görebiliriz. dikkat çekmeyecek bir şekilde domainin düşmesini bekleyin ve öyle alın.
keşfimde olan yeni domaini bile nasıl alacağımı bilemiyorum. bu başlık sürekli güncel olursa, birbirimize taktikler verirsek sahiden çok iyi olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GRAFİK TASARIM | WEB TASARIM
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeterki çözüm bulunsun, yapılacak birşeylerimiz olsun ve yapalım. Bu arada bunların hızına yetişebilen bir arkadaşımız varsa, en azından kendi domainlerimiz için bir backorder sistemi biz bile kurabiliriz. :)
ProKurulum.com 🔥 Web Tasarım
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Türkiyedeki nokta.com,a dikkat edin belki farkında değilsiniz ama asıl backorder yapan onlar.
59 dolara devamli yapıyorlar bunu,kaç domaini takip etsem,sonunda onların hesabına backorder la geçtiğine gördüm.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Endüstri müh.
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim bir word belgem var beğendiğin düşen yada hiç alınmamış siteleri yazarım o işe başlıyacagım vakit tekrar bakıyorum hop şirketler almış
bilimdili/com