-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba. Şimdi Reklam alabilmek için bir sisteme ihtiyacım var. Buzzy bundle scripti ile reklam almak kolay mıdır yoksa Wordpress mi kullanmalıyım? Hangisi google adsense için daha uygun olur bilgi verirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle euro üzerlerinden verdim tbm leri ücretsiz yani warez tema tavsiye etmiyorum çünki tema içine kendi linklerini ve ayrıca bazı kodlar koyarak senin sitende reklam yayınlayabiliyorlar hatta siten çok popüler olursa senin elinden bile alabilirler siteni diğer sorun için ise eve bütün sitelerinde aynı adsense ile reklam yayınlayabilirsin limit 500 site 😄 👍
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öncelikle wazer tema kullanıyorsun heralde içeriklere girerken reklam açılıyor yada link kısltma için ücret alıyorsun warez kullanma oradan alacağın 1 kuruş seni zengin etmez reklam yayınlama sadece içerik gir. Sitende hiç içerik Yok zaten acele etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Codecanyonda satılan buzzy bundle scripti şuan kurulu olan. Aynen o reklamı kaldırıcaktım unuttum. bi deneyelim bakalım. Özgün olması şart mı yoksa italyan bloglarından alıntı yapsam yinede alınır mı?