ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME :
BELGELERİ BULUNAN [COLOR="Navy"]ŞEHİT AİLELERİ VE %40 ENGELLİLER İÇİN 1 ADET GOOGLE NEWS KAYITLI HABER SİTESİNDEN TANITIM YAZISI ÜCRETSİZDİR!
AYRICA, BU KARDEŞLERİMİZ SİTELERİMİZDEN %50 İNDİRİMLİ OLARAK HİZMET ALABİLİRLER![/COLOR]
SÜREKLİ GÜNCELLENEN HABER SİTELERİNDEN TANITIM YAZISI SİTE BAŞI SADECE 5 TL
ÖNCEL AJANS GÜVENCESİYLE KAÇIRMAMANIZ GEREKEN BÜYÜK KAMPANYA FIRSATI! [COLOR="Green"][B]A-B-C CLASS IP ADRESLERİ ÜZERİNDEKİ SİTELER![/COLOR][/B]
TAM 35 ADET SİTE! İSTEDİĞİN SİTEYİ SEÇ BEĞEN AL FIRSATI!
Sitelerin Özellikleri ve Hizmet Koşulları :
ÖNCEL Ajans olarak, Cinsel içerikli ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı yayın yapan sitelere hizmet vermemekteyiz.
Sitelerin tamamı sürekli içerik girilen güncel sitelerdir.
Sitelerin tamamı farklı A-B-C CLASS IP adreslerinde barındırılmaktadır.
Sitelerin hepsi Türkiye lokasyonlu sunucularda barındırılan Türkçe domain siteler.
Çalışmanın trapor süresi en az 3 olmakla birlikte yazılar istediğiniz gibi zamana bölünebilir.
Müşteri seçme hakkımız saklı olup, sadece uygun görülen üyelere pm gönderilir.
Site adresleri için konu üzerinden pm istemeniz gerekmektedir.
Sitelerimizin kalitesine önem veriyoruz bu nedenle, her siteye farklı özgün makale göndermeniz gerekmektedir.
Makaleler size ait olup, makaleleri size göndereceğimiz örnek makale şablonuna uygun olarak hazırladıktan sonra göndermelisiniz.
Sitelerde yayınlanan yazıların en az 6 ay yayında kalma garantisi vardır. 6 ay sonra yazılar yayından kaldırılır.
Tüm sitelerde premium lisanlı temalar ve özel tasarım logolar bulunmaktadır.
REFERANSLAR :
5 günde site ayaklanmaya başladı üstat tekrar teşekkür ederim ;)
Edit :
Alın bu da ispatı olsun :D
Resim saat 22:40 da çekildi daha 00:00 a 1 saat 20 dakika var ;)
http://snag.gy/e3eyA.jpg
Değerli arkadaşlar size sonuçları buradan yazacağım demiştim Elhamdulillah anahtar kelimem de listede ilk 100'de yoktum şuanda 1.sayfa ve 7. sıradayım.
Yükseliş devam edecek anladığım kadarıyla.
Ahmet hocamın dediklerine harfiyen uydum ve tavsiyelerini dinledim.
Sagolsun.
Ben canlı şahidiyim arkadaşlar bu çalışma sizi en iyi yerlere getirecek verdiğim paraya değdi.
Helal olsun.
Yükselme devam ettikçe güncel tutacağım burayı.
Saygılarımla.
Sadece 7 haber sitesinden yaptığı tanıtım yazısı çalışmasıyla aldığım sonuç
1 Sitem için 2 kelimede çalışma yapıldı 2 kelimede de ilk 500'de olmayan sitem 1 kelimede 37. sıraya diğer kelimede 137. sıraya geldi ve yükselmeye devam ediyor.
Bundan sonra yeni sitelerimde gözüm kapalı çalışacağım Ahmet Beyle.
donvitocarleone adlı üyeden alıntı
Ahmet Beye, herşeyden önce sabahın 5 inde bizi sabırla 2 saat boyunca dinlediği ve sadece satışını yaptığı paket değil, sitelerimizle ilgili diğer konularda da bizlere vermiş olduğu değerli bilgiler ve yardımlar için çok teşekkür ediyoruz.3 sitemiz için ayrı ayrı silver paket tanıtım yazıları yanı sıra, ayrıca backlink alımı yapılmıştır.
Tüm raporlar zamanında ve eksiksiz tarafımıza gönderilmiştir.
Arkadaşımızla güvenle çalışabilirsiniz.
MakaleMerkezi adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı paketi alındı 1 sitemde 3 gün sonra yükselişler başladı. Özellikle tek çalışma yaptırdım ki etkisini daha iyi görebilmek için sanırım daha da etki edecek gibi gözüküyor.İhale içinde 50 TL diyorum. Bu da kalırsa pm geçin ödemenizi yapayım hemen, bunu da bugün çalışalım.
----
Hocam traderi geçtim şimdi.
Hayırlı çalışmalar.
ultrasalgeria adlı üyeden alıntı
Tüm sitelerden tanıtım yazısı alındı. Siteler harika, anında index aldı. Anahtar kelimede ilk sayfada tanıtım yazısı çıkmaya başladı. Ahmet bey çok ilgili. İlgisi ve yazdığı makalelerin kalitesi için teşekkür ederim. Sadece tanıtım yazısı için değil her türlü Seo çalışması için kendisi ile çalışacağımUmutTasarım adlı üyeden alıntı
Arkadaştan makale hizmeti alındı gayet hızlı dönüş sağladı. Güvenilir kendisi. Hayırlı işler dilerim :)Burak Koçoğlu adlı üyeden alıntı
Tanıtım Yazısı Alındı.leonidasmaximus adlı üyeden alıntı
Hizmet alınmış olumlu etkileri görülmüştür teşekkürler bu fiyata bu hizmet tavsiye edilirTanıtım yazısı üzerine de SEO çalışması yapıldı.
Çok teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.
hasanyordana adlı üyeden alıntı
150 liralık paket alındı güvenilir arkadaşİlgin için teşekkür ederim @AhmetOncel
scriptturkey adlı üyeden alıntı
150 tllik paket alınmıştır.TeşekkürlerBySaMaNYoLu adlı üyeden alıntı
anlaşma sağlandı hayırlı olsun.Taner Koçak adlı üyeden alıntı
Sipariş verildi rapor alındı hayırlı satışlarbozkurtnevzat adlı üyeden alıntı
3 aylık satın alınmıştır .. arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkurler...Taner Koçak adlı üyeden alıntı
Bir paket siparişi verildi ve rapor alındı ilgili bir arkadaş teşekkürlerBurak Koçoğlu adlı üyeden alıntı
Tanıtım Yazısı Alındı.Accelerated adlı üyeden alıntı
link alınmıştır. arkadaşın ilgisinden dolayı teşekkür ederim.creative1634 adlı üyeden alıntı
faydasını görüyorum çok tşklerasanlaranahtar adlı üyeden alıntı
30 siteden link aldım güvenilir arkadaş linkleri attık bekliyoruz bakalımcreative1634 adlı üyeden alıntı
anlaşma sağlandı çok tşkler yine görüşmek üzereİlgi ve alakasına teşekkür ederim[/QUOTE]
Thomaslisles adlı üyeden alıntı
2 site için3 aylık link satın aldım
ilgili bir arkadaş başarılarının devamını diliyorum..
İsi ne kadar heyecanla yapan biri oldugunu anlamak icin bir kez telefonla gorusmeniz yeterli :)
restorasyon adlı üyeden alıntı
bir paket alıntı. ilgili bir arkadaş. teşekkürler.ankaraalemi adlı üyeden alıntı
Arkadaş gerçekten çok ilgili ve çok hızlı. İnş. ikimiz içinde hayırlı olur.Web.Tasarım adlı üyeden alıntı
Arkadaştan tanıtım makalesi aldım. Gününde teslim etti. Güvenilir kendisi..Siteler farklı c class ip olduğu için paranız boşa gitmeyecektir.
Elinize sağlık tekrardan.
erbuisiklar adlı üyeden alıntı
1 site için makale ile birlikte sipariş verildiKesinlikle tavsiye ediyorum.
ozgunmakalem adlı üyeden alıntı
Merhaba,Ahmet bey ile birkaç projede beraber çalıştık tanıtım yazısı paketlerindende aldım.
Güvenilir biridir ve çalışmaları sonuç verdi çalışma yaptığım sitelerde sıralamada yokken bazı sitelerde ilk sayfa bazılarında da ilk 3te sıralamada.
Ayrıca çalışmaların alexa'yada etkisi oluyor.
Projelerimde ilk tercih ettiğim insan tavsiye ederim arkadaşlar.
Arkadaş çok ilgili bir arkadaş, sağolsun bizim makalemizdeki hatamızı, kendisi bizzat bizi uyararak yönlendirdi ve değiştirtti. Kendisine buradan teşekkür ediyor, inşallah kısa zamanda tekrar aışveriş yaparız diyorum...
tatar_cemyen adlı üyeden alıntı
rapor alındı gayet temiz iş olmuş elinize sağlıkgazeteilanvermek adlı üyeden alıntı
Sipariş verildi.Google news paketleriniz kesinlikli çok iyi olmuş, tebrik ederim.
ultrasalgeria adlı üyeden alıntı
film sitesi tanıtım yazısı paketi alındı. gecenin bu saatinde işlemi müthiş bir ilgiyle gerçekleştiriyor.mardinli1734 adlı üyeden alıntı
Hızlı raporlama güzel işçilik neden 1 numara olduğu belli herkese tavsiye ederimDeepSubjecT adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı alındı. Gece saat 1-2 gibi yayınlamış. Sabah baktığımda ilgili kelimelerde tanıtım yazısı ilk sayfadaydı.Nightundertaker adlı üyeden alıntı
Bir paket satın alındı, ucuz ve kaliteli hizmet, teşekkürlergokhankoclar adlı üyeden alıntı
Ödeme yapıldı arkadaştan rapor bekleniyor inş hayırlı olurzirzirciyiz adlı üyeden alıntı
tanıtım yazısı alındı.CrystalYazilim adlı üyeden alıntı
Bir sitemiz için 5 sitede tanıtım yazısı alınmıştır. Ve işlem başarıyla tamamlanmıştır.Teşekkür ederim.
MuhendisBeyin adlı üyeden alıntı
Rapor teslim alındı.emrekaranfil94 adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı alınmıştır. Teşekkürler.babyclothes adlı üyeden alıntı
Ekonomik paket aldım anahtar kelimede sıralamada ciddi yükselme oldu çalışmalarımızın devamı gelecek ilgili ve profesyonel bi arkadaş tavsiye ediyorumek olarak : Arkadaş oldukça samimi birisi seo uyumlu tanıtım yazılarını özenle hazırlamış. Teşekkürler
avsamerkezcom adlı üyeden alıntı
Yazılarım Pazartesiden itibaren yayınlanmaya başlayacak ALLAH'ın izniyle. İyi çalışmalar bol kazançlar.Çok sağlam bir çalışma oldu sonuçlarını buradan yine paylaşırım ama bu fiyatlara bu pr değerli sitelerden tanıtım yazısı emin olun kısa ve uzun vade de uçurur sıralamayı arkadaş güvenilir biridir çalışma yapmayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim
Ek Olarak: Arkadaşla diğer sitelerimiz içinde çalışma yapacağim
Hızı ve ilgisi için teşekkür ediyorum...
ayhanteke07 adlı üyeden alıntı
7 adet pr8 pr7 tanıtım yazısı alınmıştır teşekkürler.Özkan İşler adlı üyeden alıntı
rapor teslim alınmıştır makaleler ile birlikte çok güzel bir çalışma oldu emekleriniz için tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim