-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
muhendis
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 Yıllık Adsense hesabımız için günlük hit 10k+ olan websiteleri için ortaklık şansı sunuyoruz, aylık olarak gelir analizi direkt olarak gönderilecek, ortaklık payını mesaj atarak konuşabiliriz, ilgilenen dostlar mesaj atabilir.
bhsrc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mantıklı düşünürsek 10 k hitli bir web site kazandığı paranın yarısından daha azına zaten gider adsense alır size neden %50 versin her ay ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
tüm emeğni ben vericem 10k hitim olucak sende sadece adsense koyucan %50 alıcan vereceğime adsense kendim alırım daha mantıklı :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
muhendis
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mesaj atan dostlar bu konuda da itirazları varsa onuda konuşuruz sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
muhendis
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ayrıca adsense alabilecek bir site zaten bu başlık altına gelmez gider alır, biz adsense tarafından kabul edilmeyen websiteleri için açtık bu başlığı alma şansınız varsa bu başlığa zaten girmezsiniz düşüncesiyle yani
SEODEM
SEO Destek Merkezi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
detaylı bilgi ala bilirmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
muhendis
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bhsrc Bakın anlatamadığım nokta şurası ben ortaklık isteyen birine %50 diretmeyeceğimi ve konuşarak ikimizinde razı olacağı bir yerde anlaşabileceğimizi söyledim, buradan insanların emeklerini küçümseme durumunu nasıl çıkartıyorsunuz bunu anlamıyorum, bence biraz hassasiyetlisiniz. Ayrıca son günlerde böyle sürekli bu işin üstadıymış gibi dolaşan insanlar türedi, her konuda haktan hukuktan bahseden, ancak herşeyi lafta olan gösterişte olan tipler bunlar, bizde biliyoruz insanların emek verdiğini, kimsenin emeğinide küçümsemiyoruz, gelip bana mesaj atan insanı asla geri çevirmem anlaştıktan sonra %20 de olur %50 ye de, ha dersenizde neden %50 yazdınız o zaman? şöyleki maximum olarak yazdık, yukarıdaki mesajlarıda uyarı olarak algılayıp konuyu zaten düzeltim ve düzeltmeden sonra hala bu tür bir mantıkla yaklaştınız, neyse canınız sağolsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Durumdan vazife cikarmak da üstümüze yok ya çok boş zamaniniz var ya da hakikatten rahatsizsiniz adam bi ilan acmis isine gelen kabul eder gelmeyen etmez bos bos yorum yapinca elinize ne geciyor anlamadim.